Lehet hogy a kullancs miatt meghalhat?
Csináltak nála vérképet
Imizol inj. 1ml
CP-Dexamethason inj 1ml
Engemycine inj 2ml
Gyógyszereket pedig ezeket írták fel
Doxycycline 100 mg
Medrol 16 mg tabletta
Szerintem se lesz semmi baja, hogy most ilyen hangulatú az természetes...pl. gyógyszerek hatása miatt.
Legyél mellette, érezze, h szereted, az sokat segít neki pl. dédelgesd, de ha azt jelzi, h hagyd békén, akkor olyankor hagyd inkább. Nekem nem rég műtötték a kutyámat, ő vele is hasonlóak voltak, mást én se tudtam tenni, mint amiket írtam, ill. persze a törődést, de az nyilván természetes. Volt, h nekem jelezte, h hagyjam békén, olyankor én is békén hagytam...ilyenkor ő sarokba vonult és hátat fordított nekem. Egyébként már jól van ő is azóta, szóval nyugi a tiéd is jól lesz.
de amúgy hogy a kérdésedre is kapj választ: igen, meghalhat a kullancs miatt.
én két betegséget tudok ami a kutyákra veszélyes és kullancs terjeszti: lyme kór és babézia. a babézia kb olyan hogy mire a tünetek jelentkeznek sok esetben késő, és nem éli túl a kutyus.
ugyhogyí nagyon jol tettétek hogy elvittétek dokihoz, most már nem lesz baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!