Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet hogy a kullancs miatt...

Lehet hogy a kullancs miatt meghalhat?

Figyelt kérdés
Tegnap kivettük belőle azóta elvittük a kiskutyámat az állatorvoshoz vért vettek tőle kapott gyógyszert, injekciót mindent ami ilyenkor kell haza jöttünk de azóta nem eszik és nem iszik semmit annyira félek, hogy mi lesz vele annyira szomorú és bágyadt Szerintetek mit kellene még csinálni? Meg fog halni? :'(
2014. márc. 13. 14:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a diagnózis és milyen gyógyszereket kapott? Ha nem iszik, akkor vissza kell vinni és infúzióra kell kötni, különben kiszárad.
2014. márc. 13. 14:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz baja ha minden szükséges dolgot megkapot, bátyad az injekciótól is lehet, e sima oltás után is előfordul. Estére már jobban lesz
2014. márc. 13. 14:19
 3/15 A kérdező kommentje:

Csináltak nála vérképet

Imizol inj. 1ml

CP-Dexamethason inj 1ml

Engemycine inj 2ml

Gyógyszereket pedig ezeket írták fel

Doxycycline 100 mg

Medrol 16 mg tabletta

2014. márc. 13. 14:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
az Imizoltól van rosszul a kutya, estére már jobban kell lennie.
2014. márc. 13. 14:28
 5/15 A kérdező kommentje:
de miért mi az az Imizol?
2014. márc. 13. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A steroidot nem értem miért kapta, viszont a másik mellé kéne gyomorvédő, pl. Quamatel, vagy kaukázusi kefirt, normaflort.
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
az Imizol van a babesia ellen.
 8/15 anonim válasza:
100%

Szerintem se lesz semmi baja, hogy most ilyen hangulatú az természetes...pl. gyógyszerek hatása miatt.

Legyél mellette, érezze, h szereted, az sokat segít neki pl. dédelgesd, de ha azt jelzi, h hagyd békén, akkor olyankor hagyd inkább. Nekem nem rég műtötték a kutyámat, ő vele is hasonlóak voltak, mást én se tudtam tenni, mint amiket írtam, ill. persze a törődést, de az nyilván természetes. Volt, h nekem jelezte, h hagyjam békén, olyankor én is békén hagytam...ilyenkor ő sarokba vonult és hátat fordított nekem. Egyébként már jól van ő is azóta, szóval nyugi a tiéd is jól lesz.

2014. márc. 13. 14:31
 9/15 anonim ***** válasza:

de amúgy hogy a kérdésedre is kapj választ: igen, meghalhat a kullancs miatt.

én két betegséget tudok ami a kutyákra veszélyes és kullancs terjeszti: lyme kór és babézia. a babézia kb olyan hogy mire a tünetek jelentkeznek sok esetben késő, és nem éli túl a kutyus.

ugyhogyí nagyon jol tettétek hogy elvittétek dokihoz, most már nem lesz baja

2014. márc. 13. 14:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát az enyém is tegnap volt babesiás, megkapta az imizolt és mára már nyoma sincs a betegségnek. Ezen kívül hányás csillapítót kapott. Nem volt vérkép meg antibiotikum, meg ennyi féle gyógyszer...
2014. márc. 13. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!