Adjak a lábára valamit?
Figyelt kérdés
Elütötték a kutyámat és most gyógyul a lábán a seb,de teljesen a húsa kilátszik.Rakjak valamit neki rá hogy ne fázzon neki?(kinti)Vagy ha nem rakok rá semmit akkor nem lesz baja?2009. dec. 14. 14:04
1/21 anonim válasza:
Vidd orvoshoz, te szerencsétlen! Úristen...
2/21 anonim válasza:
kicsit másra válaszolok ne haragudj. de ha van otthon aloe vera növényed törj le egy darabot a leveléből és rendszeresen kend be a kutyus sebét, sokkal gyorsabban be fog gyógyulni.
amúgy én inkább nem a hideg, hanem a sebfertőzés megelőzésére tennék rá kötést. budapesti vagy?
3/21 A kérdező kommentje:
Mér lennék szerencsétlen??????Vittem orvoshoz ellátták csak ezt felejtettem megkérdezni az orvostól és nem tudom a zsámát igy reméltem hogy legalább itt normális választ tudnak adni...
2009. dec. 14. 14:13
4/21 anonim válasza:
Úristen, Te nem vagy teljesen komplett!
Miért itt kérdezgetsz?
Azonnal orvoshoz kellene vinni!
Ha veled történne ugyanez, akkor is minket kérdeznél?
Egy élőlényről van szó, ha nem tűnt volna fel!
5/21 A kérdező kommentje:
pesti vagyok
2009. dec. 14. 14:14
6/21 anonim válasza:
Úgy látta el az orvos, hogy kilátszik a húsa, meg nincs bekötve egy nyílt seb? Érdekes.
7/21 anonim válasza:
Akkor meg közölni kéne, nem felháborodni!
De ha normális orvos lenne, akkor mindent elmondott volna, hogy mit csinálj otthon!
8/21 A kérdező kommentje:
14:14 tudsz olvasni?Elvittem az orvoshoz.
2009. dec. 14. 14:15
9/21 anonim válasza:
Na igen, ez is furcsa, hogy egy nyílt seb miért nincs bekötve...
10/21 anonim válasza:
Tudok olvasni, de ha nem látnád, egyszerre írtuk a választ okoskám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!