Beteg lehet, vagy ez a viseljedés normális ebben a korban?
Vasárnap kaptunk egy 2 hónapos golden retriver kiskutyát. Adtunk neki féregtelenítőt, mivel még nem kapott. Elég férges volt a székletét látva. Vasárnap még szépen evett, de ma már csak reggel, egész nap alszik, alig mozog. Néha felkel, nagyon picit mozog, de alig játszik. A hasa olyan melegnek tűnik, de nem tudom, hogy lázas-e?
Ezenkívül találtam benne bolhát, de azt mondták nem szabad megfürdetni addig, amíg nincs beoltva. Bolhaport használhatok? Sajnos csak szombaton tudjuk vinni állatorvoshoz, mert a férjem csak hétvégén jön haza, az orvos messze van, én pedig két pici gyerekkel nem tudom a kutyát is elvinni.
Nagyon köszönöm, ha segítetek.
Minden képpen keresünk olyan orvost, aki házhoz jön, ha szükséges. Én sem tudom elképzelni honnan jött. De most nagyon jó helyen van, mert nagyon szeretjük. Ma már a hangját is hallatta.
Már tegnap este elkezdett enni. Ma eszik rendesen, játszik, szaladgál, és alszik.
Eddig még nem értem el orvost, de folyamatosan próbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!