Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért jobb kutyát tartani...

Miért jobb kutyát tartani mint macskát?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 22:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Nincs olyan hogy jobb...ki melyiket szereti...ízlések és pofonok...
2009. dec. 13. 22:11
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
vannak előnyei, de hátrányai is.
2009. dec. 13. 22:23
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
Hat en tuti agybajt kapnek, hogy minenhova felmegy meg az asztalra is en hullik a szore mint aho midenbe bele meg ra.
2009. dec. 13. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
a macska laza,leszarja az egész mindenséget a kutyán pedig látszik ha boldog ha szomorú ha meglepődött és sokkal aranyosabb okosabb,és lehet vele játszani :D
2009. dec. 13. 22:32
 5/17 anonim válasza:
65%
A kutya szerintem inteligensebb mint egy macska
2009. dec. 13. 22:36
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ hol. Lakásban nem biztos, hogy jobb, mert akkor naponta többször el kell vinni, hogy végezhesse a dolgát, a macska meg elintézi az alomba.

Mindkettőnek ugyanúgy hullik egyébként a szőre, szóval ez nem előny-hátrány.

Sokan azt mondják, hogy a kutya barátságosabb, de a macskában pont az a jó, hogyha egyszer megszeret, akkor szeretni fog és elalszik az öledben és dorombol neked és hízeleg. A kutya nem alszik az öledben (csak ha picike)

A kutya játékos, tanítható. De a macska szőre selymesebb :)

A kutyával elmehetsz sétálni és megtaníthatod ülni meg feküdni és tárgyakat visszahozni és házat őrizni meg ugatni és imádni fog.

EGYIK JOBB MINT A MÁSIK!!!

Nekem egy kutyám van és egy macskám szóval amit nem kapnék meg az egyiktől, azt megkapom a másiktól. Ők meg együtt alszanak szóval mindenkinek így a jó :))

2009. dec. 13. 22:40
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
:D:D és ezt miből következtetted ki? beszélgettél mindkettővel?:D
2009. dec. 13. 22:41
 8/17 anonim ***** válasza:
96%
vagy kinek a pap, kinek a papné:). én kutyapárti vagyok, de minden állatot szeretek. a macskát nem kell levinni sétálni, jobban el van lakásba egyedül, mint a kutya... a kutya az emberhez ragaszkodik, a macska meg a helyhez..
2009. dec. 13. 22:42
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
A kutya alkalmazkodóbb,jobban lehet nevelni és szófogadóbb mint a macsekok..!És sztem okosabb is!(no de azért a macsoknak is megvan a magukhoz való eszük....)
2009. dec. 13. 22:44
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

Azért jobb mert lehet nevelni, dolgokat csinálni vele, csupa érdekeset. Versenyekre járni, megvéd, odaadó stb

A macska meg azért jó mert titokzatos, szép, makacs, egy igazi úri állat. :) Kell valaki akt szolgálsz és valaki aki szolgál téged. Én imádom a kutyát is meg a macskát is. Sokan aztn hiszik hogy mivel imádok parancsolgatni a kutyának, így biztos a macskának is rossz dolga van nálam. De nem, mindkettőt úgy szeretem ahogy van.

2009. dec. 13. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!