Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fontos és nem vicc! A tüzelő...

Fontos és nem vicc! A tüzelő (lány) kutyámról van szó! Részletek lent! (? )

Figyelt kérdés
megint tüzel a 2 éves kutyusom, és állandóan... "közösülni" próbál a lábammal, DE úgy mint a hímek. minden áron a lábfejemnek akarja dörzsölni. a kérdés hogy miért? ez jól esik neki vagy mi? aggódnom gondolom nem kell... tudom hogy kicsit vicces a jelenetet elképzelni de a kérdés komoly. mielőtt rosszra gondolna valaki, nem engedem neki mert kissé undorító.

2014. márc. 5. 18:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Láttam én már nem egy gazdát, aki közölte, hogy hallgat rá a kutyája, két perccel később meg hat-nyolc "Buksi... Gyere ide... Buksi! Gyere! Buksi!!" után meg inkább utánament és megfogta. De hallgat rá. Oké. Az egyik ilyen Buksinak minden agresszív megmozdulására az a reakció a gazda részéről, hogy "jé, sosem csinált még ilyet". Szóval nézd el nekünk, hogy nem hisszük el rögtön, ha valaki azt mondja, hogy jól nevelt a kutyája, pláne ha mellesleg hágja a lábát is. Ezzel nem azt mondom, hogy a tiéd biztos neveletlen, csak magyarázom a nép viselkedését. Bár ha nem érti meg a tiltást, akkor vagy mégiscsak neveletlen lehet, vagy te csak ebben az egy dologban nem vagy vele elég határozott. Mert hogy tüzel és elborítják a hormonok és megpróbálja egyszer-egyszer, az oké. De hogy állandóan...

Az ivartalanítást meg egészen addig gondolod csak csonkításnak, amíg tizenévesen méhgyulladást nem kap a kutya, amikor a doki nem meri már műteni, és több hét/hónap antibiotikumozás után mégiscsak elpusztul, nem kellemes körülmények között.

2014. márc. 6. 01:26
 22/32 anonim ***** válasza:
Ó, és magára a kérdésre visszatérve: egy tüzelő fiú kutya sokkal izgalmasabb lett volna... :)
2014. márc. 6. 01:29
 23/32 A kérdező kommentje:
érti a tiltást, ilyenről nincs szó h nem érti. meg nem hágja egyfolytában a lábam, kb 2x próbálta, rászóltam és abbahagyta.
2014. márc. 6. 09:56
 24/32 anonim ***** válasza:
Na, így mindjárt más a helyzet. Ha félreérthetően teszed fel a kérdést, ne csodálkozz, ha félre is értjük.
2014. márc. 6. 10:12
 25/32 anonim ***** válasza:
52%
kerdezo! az nem alaltkinzas hogy mehraknak stbnek teszed ki?? mert ha nem vagy szaporito, ajanlom h ne legyel, akkor minek neki a mehe nem is hasznalja, osztonei vannak es nem elegitheti ki, nem is kell neki ahgyni, de szenved igy, az ivartalanitas a leghumanusabb dontes, szomoru h allakinzasnak tartod, ez nagyon de nagyon buta latasmod. a kutyad hosszu egeszseges elete erdekeben ivartalanittasd ki. ha csak egyszer megis beszokik egy kutya hozza vagy o elszokik, eluthetik, sose talalod meg, megmergezik, felcsinaljak……na azok a kolykok hol pusztulnak majd el? na az nem alaltkinzas????
2014. márc. 6. 15:30
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
vadasz?? na ezzel mindent elmondta. tudod mit, sajnalom a kutyusodat de nincs mit tenni, tudatlan vagy a kornyezeted is es megrositenek a tudatlansagodban, hagyd a pi.aba ne ivartalanittasd ki, ostoba vagy es buta, nem ertesz a kutyakhoz semmit, egy harmadik vilag beli budos parasztra emlekeztetsz, tudom mit beszelek, sajnos rengeteg sotet ember van meg mndig…..ivartalanitas-csonkitas??ok. kerdeztel mar allatorvosi velemenyt, vagy uppsz az nem szamit, a vadasz baratod jobban tudja csak m amstaffja van meg felnevelt mar par almot, jezusom, suletlen barom vagy, nem szoktam karomkodni de elszomorit mennyi sotet ember van…veszelyes a sotetseg, a a primitiv emberek sok kart tesznek a kornyezetkben.
2014. márc. 6. 15:38
 27/32 zsuzsabazsa ***** válasza:

Dughatnékja van a kutyádnak.

A tenyészetekben is ahol több szuka van összezárva és tüzelnek, éppen kan nem lévén egymás hágásával vannak elfoglalva. Sőt ezen is túl megyek ha egy tüzelő szukához visznek egy kant és a kan butáskodik, akkor a tüzelő szuka mivel már türelmetlen a kant fogja hágni, hogy a kant serkentse a párzásra.

Ha a gazdájával csinálja ezt nem kell hagyni, de nem dominancia hanem gerjedelem.

Ezen is túl megyek egyik évben találkoztam egy szukás barátommal akinek a kutyája tüzelt, de a kutyát nem hozta épp ezért.A kutyám megérezte rajta a tüzelőkutya szagát és meg akarta hágni a pasit.

Ha én akkor hülye vagyok és nem értek a kutyákhoz és másra hallgatok akkor azt mondom dominancia.

2014. márc. 6. 16:19
 28/32 anonim válasza:

Sziasztok!

Hát érdekesek az előzmények!!

Ugyan az a helyzet az én kutyusommal is, amikor guggolok mellette van hogy elkezdi a kinyújtott karomat hágni' meg néha mikor ülök akkor a lábamat! kutya kan és négy hónapos?

Dominanciás törekvés nála is??

2014. márc. 24. 19:24
 29/32 Akiteki ***** válasza:
A te kutyád miért lenne kivétel?
2014. márc. 24. 19:39
 30/32 zsuzsabazsa ***** válasza:
A Német juhász szukám parancsra hágta a lábamat. Kinyújtottam a lábam, ráütöttem és mondtam hopi. Amikor ráugrott akkor a lábfejemmel birizgáltam neki ott, és akkor olyan gyorsan csinálta, hogy belefáradt és leszállt a lábamról. Ivartalanított szuka volt.
2014. márc. 24. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!