Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fontos és nem vicc! A tüzelő...

Fontos és nem vicc! A tüzelő (lány) kutyámról van szó! Részletek lent! (? )

Figyelt kérdés
megint tüzel a 2 éves kutyusom, és állandóan... "közösülni" próbál a lábammal, DE úgy mint a hímek. minden áron a lábfejemnek akarja dörzsölni. a kérdés hogy miért? ez jól esik neki vagy mi? aggódnom gondolom nem kell... tudom hogy kicsit vicces a jelenetet elképzelni de a kérdés komoly. mielőtt rosszra gondolna valaki, nem engedem neki mert kissé undorító.

2014. márc. 5. 18:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, akkor hagyjad, hadd k..rogassa csak a lábacskádat.
2014. márc. 5. 20:02
 12/32 anonim ***** válasza:
93%

1. Még mindig azt vallom, hogy nincs jól megnevelve, ha kutyafuttatóba vinnéd, egy nagyobb kutya ezért simán kipics@zná onnan, és akkor felnyílna a szemed

2. A tüzelés miatt a domináns viselkedése felerősödik, ez nem változtat a tényen, hogy dominancia probléma van

3. A fegyelmezés nektek játék? Én ezt nem értem, ha fegyelmezek, akkor az a kutyának büntetés, nem jutalmazom játékkal, és össze sem akarom zavarni

4. igazából én itt már ezerszer elsírtam az érveimet az ivartalanítás mellett, regéltem oldalakon keresztül, szóval most ettől magamat is, és téged is megkíméllek. Röviden azonban: igen, élőlény a kutya, aki a gazdájától függ, épp ezért felelősséggel tartozol érte, és a kölykeiért is, akiknél gondolom nem szeretnéd, hogy a menhely kutyáinak számát gyarapítsák. Vagy szaporítók kezébe kerüljenek, ahol kiskutyagyárak lesznek, és csontsoványan, betegen pusztulnak el. Vagy csak simán agyonüssék őket, ahogy a keverék kóborkutyákat falun szokták. Vagy a sintér elaltassa, ahol a kultúrált helyeken szokták. Egy tinit nem ivartalanítanék, hiszen az ő gyermekére nem ilyen sors vár. De ha te elnézed, ahogy a kutyád élete végéig frusztrált lesz a tüzelések miatt (merthogy kanhoz nem juthat, feltételezem szaporító állatkínzó azért nem leszel), és méhgyulladásban fog elpusztulni (szinte minden ivaros idős szuka esetében előfordul), akkor áldásom rátok.

5. azt viszont értékelem, hogy nem akadsz ki a számodra nem tetsző válaszokon, habár a kommented után biztos kapsz még...

2014. márc. 5. 20:13
 13/32 Akiteki ***** válasza:
85%

Tényleg valami rajzás lehet ma a gyakorin. Nekem már megfájdul a fejem a sok idiótától.

Könyörgöm! Indítsunk el valami mozgalmat, hogy törvénybe hozzák, hogy csak vizsga után lehet valaki kutyatartó!

2014. márc. 5. 20:18
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
Vagy valami szűrőt gyakorin, hogy egy nap csak x darab 30 alatti IQval rendelkező ember írhat ki kérdést. Agyam eldobom, ami ebben az országban folyik, a kutyatartás színvonala a béka valaga alatt van.
2014. márc. 5. 20:22
 15/32 anonim ***** válasza:
83%
Akiteki gyársd le a peticiót, igérem megyek alláírás gyűjteni. Addig nem is hagyom abba amig nincs meg a szükséges mennyiség.
2014. márc. 5. 20:26
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
A neveletlen kutyák általában akkor csinálják ezt, ha tüzelnek. Ha máskor is k*rogatja majd a lábad, akkor mire fogod majd? Az ivartalanítással meg neki tennél jót. Tovább élne, és megelőznéd pl a gennyes méhgyulladást, amibe bele is halhat.
2014. márc. 5. 20:48
 17/32 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy jobban tudjátok helyettem hogy én hogy neveltem a kutyám és hogy hallgat rám. felhozok 1 példát a sok közül:

egyszer, mikor megmelegítettem a kajámat a szobámba, hirtelen szólított a természet. a kutya is a szobában volt, leraktam 1 székre gyorsan a kajám és mentem a wc-re. mire visszamentem (kb 3-5 perc múlva) a kutya ott ült a szék mellett és 1 falat se hiányzott a tányérról. vagy 1 ehhez hasonló másik példa, meg szokta várni az engedélyem az evésre mikor az orra elé rakom le a kajáját. sokmindent tudnék még sorolni, de hát biztos neveletlen a kutyám ti biztosan jobban tudjátok... és a "csonkításával" (ami elég természetellenes) biztos minden rendbe jönne igen... 1 kutyákhoz, sőt mindenfajta állathoz értő ismerősöm jót kacagna a kommentek nagy részén. sértegessetek nyugodtan, ismeretlen embert a legkönnyebb. legalább ezzel örömet szereztem nektek, ha már nagyobb örömötök nincs. egyébként közben rájöttem hogy csak a vért akarta letörölni a kutyám. és a komolyabb értelmiségieknek még 1x elmondom hogy ha nem tüzel akkor nem is csinálja, de rájöttem hogy miért csinálta eddig.

2014. márc. 5. 21:53
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

A vért akarja letörölni a lábadon? Te ne is haragudj, de láttad már a kutyádat tisztálkodni, mert tudnák ám ők olyat is, és utána nem szoktak megtörölközni az ember lábán... De ha nekünk nem hiszel, akkor nézz meg pár Cesar Millan videót, nyilván ő is sokkal ostobább nálad és nagy tudású barátodnál, de egy próbát megér.

Viszont az arcból kicsit vissza lehetne venni, ha már segítségért fordulsz valahová. Kicsit több alázattal és tanulni vágyással egy egész világ nyílna meg előtted.

2014. márc. 5. 22:45
 19/32 Akiteki ***** válasza:
82%
Mindenfajta állathoz értő ismerős. Nahát! Kartellbe tömörülnek a plázamacskák? :)
2014. márc. 5. 22:49
 20/32 A kérdező kommentje:
itt sehol nincsenek "plázamacskák". de hogy jobban megértsd vadász az az ismerősöm, a kutyákhoz is igen jól ért, ő maga többet felnevelt, jelenleg 2 amstaffja van. és ahol nyíltan leidiótáznak, és olyat állítanak hogy neveletlen a kutyám, ott kicsit visszaszorul a jómodorom. egyébként láttam már "tisztálkodni" a kutyámat. ha ti kedves mindentudók nem láttatok még olyat is hogy törli is a vért, az nem azt jelenti h olyan nem létezik. mindegy haggyuk inkább. elfogadom h igazatok van és máris megyek csonkítattom a kutyám mert igazatok van. remélem megfelel.
2014. márc. 5. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!