Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet fiú haverokat...

Hogy lehet fiú haverokat szerezni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 12 éves csaj vagyok, és csak lány barátnőim vannak. De én szeretnék fiú haverokat is szerezni. De gondolom "ilyen korban" nem csak barátságra gondolnának a fiúk. Viszont reménykedem hogy vannak kivételek :D Van egy barátnőm akinek egy csomó fiú haverja van, és őszintén megmondom hogy irigy vagyok rá... Mert olyan jó lenne ha fiúkkal is lóghatnék...ha valaki beszólna megvédenének, meg (a fiúk többsége híres a disznó viccekről) jó sztorikat mesélnének... :D és persze megtudhatnám hogy mit gondolnak stb. De nem tudom hogy szerezhetnék haverokat. Mivel van 1 fiú az osztályban és ő olyan helyes, de mind1. én csak kizárólag a barátja szeretnék lenni, meg amúgysem vagyok az esete :/ de ez nem lényeg. Szóval hogy kezdjek hozzá egy ilyen "barátsághoz"?

2014. jan. 14. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Mondjuk én fiú vagyok! De el tudom mondani nekem mi tetszene és hogy reagálnám le! De hallgass meg több véleményt is mielőtt adsz az enyémre mert nem vagyok átlagos!

Ha haverokkal vagyok és odajön egy lány pattogni lerázom!

Keress egy bandavezért ő fog bemutatni többinek! (Aki a sor elején megy aki a beszélgetést irányítja) Keress közös dolgokat Pl: játék hobbi Ha nem közös keress valamit ami érdekel és vedd fel Pl: zene, film, számítógépes játék,

Ha találtál kövesd láthatóan ne feltűnően, köszönj neki majd menj tovább ha leszólít hogy sokat találkozol vele adni fogja mit mondj!

Itt beszélsz vele először!

Ami biztosan bejön és a leg egyszerűbb az hogy beszélsz erről a barátnőidnek és megkéred hogy segítsenek ők megkérik a fiú ismerőseit hogy segítsen és 1-2 nap múlva már válogathatsz!

Ha egyéb kérdésed van akkor privátban tedd fel azt!

2014. jan. 14. 22:13
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Én egy 13 éves lány vagyok, nekem vannak fiú barátaim, szóval valamennyire segíthetek!

Először is legyen jó humorod, de azért maradj kulturált.

A barátnőiddel sokszor menj el arra amerre a fiúk vannak, de nem feltűnően...aztán egyszer csak menj oda az egyikhez, kezd el vele beszélgetni, de ha látod rajta hogy nem akarja akkor hagyd. Egyébként a srácokkal szerintem csak akkor lehet igazán, értelmesen barátkozni ha egyedül vannak. Társaságban mindig menőzni akarnak egy kicsit!

Például, ha ülök egy padon a barátnőmmel az én fiú osztálytársaim odajönnek és beszélgetünk, de ez nem azt jelenti hogy szerelmesek vagyunk...vagy legalábbis én nem!!

De a lényeg hogy ne legyél szívbajos, nyafogós, a fiúk egyszer észre fognak venni, és azt fogják gondolni, jól jönne nekik is egy ilyen haver. Ha látják hogy életvidám vagy és pozitív még a legrosszabb napjaidon is( ami nehéz) akkor keresni fogják a társaságod!

Egyébként, ha beszól valaki, szólj vissza,tudd magadat is megvédeni, így látják a fiúk hogy talpraesett vagy! Engem sem véd meg minden fiú-egy frappáns beszólás mindig jól jön!

Egyébként ha nem vagy az esete se add fel;)

2014. ápr. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!