Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom huza a fenekét a...

Katarinka kérdése:

A kutyusom huza a fenekét a földön volt féregtelenitve és oltva is mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet pl.tüzel vagy jelölget. Lehet, hogy viszket neki vagy sebes. Az is el tudom képzelni, hogy lemenne eü. sétára és így mutatja ki.
2014. márc. 5. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Nézd át a szőre alatt a bőrt, lehet rühes lett :-( A mi kutyánk akkor csinálta ezt. Nem biztos, hogy így van, de figyelj erre is, mert ez is benne van a pakliban. Egyből nincs szemmel látható tünete, az az szőrkopás, az akkor van, amikor már kivakarja.

Persze azt is eltudom képzelni, hogy mivel a kutyáknál is van szorulás, ezért megerőltette a végbelét, és most fáj és viszket neki. a Székletét is ellenőrizd. Persze ettől még nem árt állatorvost hívni, de jó ha ilyenekkel képben vagy, mert biztos fogja kérdezni.

2014. márc. 5. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Leggyakrabban bűzmirìgy gondot jelent. Mutasd meg dokinak, lehet hogy ki kell nyomni mert nem ürűl normálisan.
2014. márc. 5. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyszer csinált ilyet a már nem élő kutyánk,

nála az azon prózai ok volt, hogy nem bírta teljesen kik@kilni amit ki kellett volna. Megkajált valami szemetet (még kisebb korában), egy vékony rongydarabot, vagy nem tudom mi lehetett az, olyan 10 centis madzagszerűt, és nem jött ki neki egyben... :( Kihúztuk mi...

2014. márc. 5. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
A 14:22-es válaszolóval egyet értek, az én kutyusom akkor húzza a fenekét a földön, amikor a bűzmirigye nem tudott rendesen ürülni.
2014. márc. 5. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is a bűzmirigyet írtam volna, azt tenném első helyre mindenképpen. De a többi tanácsot is érdemes megfogadni, mert attól, hogy ez a leggyakoribb ok, attól még nem mindig ez áll a háttérben.
2014. márc. 5. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez egy bűzmirigy lesz! Doki kinyomja neki
2014. márc. 5. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is bűzmirigyre tippelek. Vidd el dokihoz vagy kutyakozmetikushoz, kinyomják neki.
2014. márc. 5. 17:19
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanacsot és el megyünk allatorvoshoz
2014. márc. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!