A kutyusom elkaphatja tolem a betegseget?
Nálunk 11 éve vannak kutyák és bármilyen beteg volt vki a családban,a kutyák mindig a beteg család tag mellett feküdtek.Sose kapta el semelyik sem a betegséget.Egyik kutyánk is zsepi mániás,bár én eltudtam tőle venni,mielőtt megette volna,de kicsit megrágcsálta a trutyis zsepit,baja nem lett.
Persze azért máskor figyelj oda!
ma 20:39
nem sportolónak kell lenni, hanem a kutyát megtanítani, hogy a te szavadra oda kell mennie.
írd pontos jével a tolvajt és akkor nem kell idézőjelbe tenni :DD
amúgy ez vicces, hogy megkérdezed, mi ebben az érdekes.. kutya neveléséről hallottál már? én sem szupermaratont szoktam futni, ha valami rosszat csinál.
Immunrendszer kérdése. Ha alapból egészséges és jó erős az immunrendszer akkor nem lesz baj. Ha valami legyengítette akkor elkaphatja.
Egyébként érdekes, hogy itt mindenkinek milyen jól nevelt fegyelmezett a kutyája, csak sajnos valahogy az utcán sosem velük futok össze...
9. valaszadonak nagyon szepen koszonom, vegre 1 ertelmes valasz. 7bol 3 normalis valasz, szep eredmeny...
Az en kutyusom 6 honapos es a neveles elejen vagyunk, tobbnyire szotfogad, de nem mindig, van ez igy! Sajna idom sincs ra tul sok, de ha tehetem tanitgatom. Mielott nekem esne valaki, azert, mert dolgozom, gyerekeimet nevelem. Es ne jojjon itt nekes senki sem azzal, hogy minek kutya, ha nincs ra eleg idom!!! Hazorzo kell! gyerekeknek jatszotars kell!! Jobb helye van nalunk, mint ahol ot ket testverevel es az anjaval kidobtak az utcara!!!
Nagyon erdekes, hogy itt tobbnyire minden massal vannak elfoglalva, minthogy segitteni probaljank!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!