Kinek van a kutyája úgy megkötve hogy az udvaron át bír közlekedni szajlával? és meg bír e süketedni tőle a kutya?
Figyelt kérdés
idén nyáron apukám kiakarná próbálni és félek hogy meg süketetül-e tőle a Sárhegyi kutyánk.#légyszves #nehogy megsüketüljön #a kutyusom
2014. febr. 13. 19:01
4/36 zsuzsabazsa válasza:
Aki másnak kertbe keréz,annak fityme retymetyütyü?
5/36 sippara válasza:
Azért ritka az olyan kérdés, amiből nagyrészt csak a kötőszavakat érteni :D Megpróbáltam megfejteni, de még ha a rejtélyes "szajla" kifejezést ignorálom is, mi az anyámtól süketülne meg a kikötött kutya?
7/36 Hovarju válasza:
Kedves kérdező !
Nagyon szeretnék segíteni neked és hasznos választ adni, de kérlek írd le úgy, hogy egyszerű halandóként is érthető legyen a kérdés.
Mi az a szajla? és mért lenne tőle süket a kutya?
8/36 anonim válasza:
Valószínűleg most ugrásszerűen megnőtt a "szajla" szóra való google-keresés, de én a városon kívül semmi értelmeset nem találtam. Próbálom értelmezni, más szóval helyettesíteni, de nem értem, a kutya ki van kötve de közben keresztül tud menni az udvaron és ettől megsüketül? :D
9/36 sippara válasza:
én is ezen a keresztülmenős-megsüketülős részen problémázok... van valahol egy folyamatosan működő ködkürt a kertben, és a lánc pont olyan hosszú, hogy el kell menni a ködkürt mellett, ha A-ból B-be menne a kutya?
10/36 anonim válasza:
Köszönöm neked, kedves kérdező! :D
A szajla az egy főnév igaz? Gondolom tárgy :D Ha csak nem a fülébe van bevezetve gondolom nem okozhat gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!