Russs kérdése:
Kb mennyi ideig vemhesek ugyertve en ehezz nem nagyon ertek, bichonom van es kb mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 18:07
1/41 A kérdező kommentje:
a kutyak XD
2014. márc. 4. 18:08
2/41 anonim válasza:
Olvass utána interneten. Ha a te kutyád vemhes és ennyire nem értesz hozzá, futás a dokihoz és kapasd ki a berendezést a babákkal együtt! Hidd el, jobban jársz!
3/41 anonim válasza:
Ennyi tudással azért ne akarj szaporítani!
Van elég fajtajellegű keverék,a törzskönyv nélküli "bichonok"meg bármely más fajta kutya az.
4/41 A kérdező kommentje:
meg nem vemhes, 1 es fel ev mulva fogjuk paroztatni, utananeztem de annyi hogy minden veboldalon mas mas idot irt az egyiket honapot a masiknal 4 et stb es nem tudom eldonteni most melyik, amugy en nagyon informalt vagyok mert mar nagyon de nagyon szerettem volna egy kutyust es miota megvan (1 eve) gyakran olvasok a teendokrol...
2014. márc. 4. 18:21
5/41 Akiteki válasza:
Felejtsd el az ötletet. Van elég szaporított kutya a menhelyeken. Bízd a tenyésztőkre, akik értenek is hozzá, a kutyádat pedig ivartalaníttasd!
6/41 anonim válasza:
Ha ilyen informált vagy, legalább akkor szűresd a kutyát mindenre, amire lehet, menjetek el tenyésszemlére, kérd meg a tenyésztőt, akitől a te kutyád van, hogy a kiállítási eredményeitekhez ajánljon egy kant. Rögtön el fog menni a dologtól a kedved ha meglátod ezeknek az árát, viszont ezek nélkül csak fajtajellegű keverék kutyákat fogsz gyártani egy menhelynek vagy a többi szaporítónak
7/41 A kérdező kommentje:
nem szeretnem ivartalanitani, en is nagyon szeretnek kutyakolykoket! tulsagosan sajnalom ivartalanitani es mar elore kertek kolykoket ugyhogy a paroztatas biztos!
2014. márc. 4. 18:26
8/41 Akiteki válasza:
Ja, az összes menhelyi kutya így kezdi.
Aztán mikor ott a kölyök, hirtelen jól eltűnnek a gazdajelöltek.
Miért nem bírják felfogni az emberek, hogy nem kell minden szukának kölyköket gyártani?
9/41 anonim válasza:
Ha ennyire nem értesz a dologhoz, a kutyád számára könnyen végzetes lehet a vemhesség és az ellés. Ne tedd ki ennek, ha csak egy kicsit is szereted, kérlek. Hallgass ránk és vidd el ivartalanítani, évekkel (igen, évekkel) meghosszabbítja az életét!
10/41 A kérdező kommentje:
erre nem tudom mit irjak, baratnom se ertett hozza csak megtortent a kutya kolykoket 3 honapon belul megvettek es a kutya most is boldogan el am mar 9 eves :))
2014. márc. 4. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!