Most kaptam meg a haltit amit a kutyámnak rendeltem. Szerintetek segíteni fog? (csak ideiglenesen) csak mert egy labi-pitbullról van szó ami nagyon erős
ha nincs más választás, akkor addig, míg megtanítjátok szépen sétálni, talán elmegy. Hámot ugye nem sétáltatáshoz akarja használni?
Én mondjuk más módszert használok: indulás előtt a házban/udvaron addig játszani a kutyával, míg lefekszik a fáradságtól. Utánna indulunk sétálni, egyszerű folytós nyakörvvel (JÓl használva, nem pedig "folytogatva folyamatosan a kutyát"), és megtanulja hamar, hogy mit hogyan.
Ha csak heti 1-2 alkalommal viszed ki a kertből a kutyát, akkor SEMMIT nem fog érni se a halti, se szöges, se laposra verés, semmi, ugyanis a kutya túl lesz pörögve, hogy végre kiszabadult.
Naponta sétáltasd, előtte alaposan fáraszd ki otthon.
A halti segítHET a laza pórázon való sétára nevelésben. Amint feszül a póráz, állj meg, majd ha lazítja a kutya, azonnal indulj tovább. A fordulgatós módszert is használhatod, lényeg, hogy ha elkezded a tréninget, akkor MINDIG alkalmazd is, ha feszülne a póráz
Ezt is próbáld ki. nálunk tökéletesen bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!