Bannala18 kérdése:
2-3 hónapos németjuhászt meglehet tanítani panelban szobatisztaságra? Ha igen akkor mi a módja mik a teendők? Vmint a kutya illatával lehet vmit kezdeni, hogy ne legyen ennyire erős az illatpermet?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 11:21
1/11 anonim válasza:
Igen lehet, kezd pl egy udvarral. Miért van ilyen nagytestű kutyád ha panelban laksz ?
2/11 anonim válasza:
Szobatisztaságra nevelni ugyan úgy kell, mint minden más kutyát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=szobatisztas..
Az illatát pedig az egészségi állapota és a tisztasága befolyásolja. Meg lehet fürdetni.
3/11 anonim válasza:
Most lesz 3 hónapos az nj-m. napi többszöri levitel, ha nem vagyok otthon, box és nagyon finom babaillata van.
4/11 anonim válasza:
Alapból nem szagtalan fajta.Meg kellene fürdetni kozmetikában,vagy magas minőségű kölyök kutya samponnal.Ha megázik még így is lehet kutyaszagra számítani.
5/11 anonim válasza:
Nem normális, hogy egy kutyának "babaillata" van.
6/11 anonim válasza:
11:34-es, te a 3 hónapos német juhászodat boxban tartod???! Csóri kutya :((((
7/11 anonim válasza:
eleve mit keres egy németjuhász panelban? szerintem nem oda való.
8/11 anonim válasza:
Oda való, ahol a gazdája is lakik.
9/11 sippara válasza:
Na, hogy választ is kapj: [link]
OFF:
Komolyan mindenkinek akkor jut eszébe, hogy "vajon szobatisztaságra lehet-e szoktatni", mikor már ott van a kutya? Tényleg össze kell hugyozni-sz@rni a lakást, hogy gazdinak feltűnjön, hogy az állat úgy egyébként emészt? De kérdezek még jobbat, ha ez nem megy magadtól, interneten rákeresni meg szimplán lusta vagy, hogy fogod nevelni?
10/11 anonim válasza:
ma 12:39
Akkor nekem nem normális kutyám van. Amúgy sem normális, mert lakótelepi. És pihenni a boxban is szokott teljesen magától időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!