Ti nem tartjátok igénytelennek azt, aki a lakásban tartja a kutyáját, és felengedi a kanapéra/fotelra és tiszta sző a bútor? És akkor mondják, hogy ülj le!
Mit csináljak ilyenkor? Kiráz a hideg, hogy tiszta szőr lesz a pólóm, pulcsim, és szedhetem le a szőrszálakat!
Mondjam meg, hogy "én nem ülök oda ahova a kutya szokott!"?
Legalább porszívóznák le naponta!
Elég igénytelenség nem?

Azt nem értem, miért írtad ki ezt a kérdést, ebbe a kategóriába, mikor tök egyértelmű, hogy milyen válaszokat fogsz kapni...
Ígyis-úgyis kötöd az ebet a karóhoz, akármit mondunk. Semmilyen megoldást nem tudsz elfogadni. Parttalan a vita.

Nem tudom milyen barát lehetsz,de akkor esetleg nálad találkozzatok,ha annyira irtózol a kutyaszőrtől.
Nálam alig van szőr,s bár cica,de valaki így beszélne,fu,asszem akkor találkoznánk utoljára.

De most komolyan!! Miért mész hozzájuk, ha ennyire zavar téged ez az egész!? Nem tudtok máshol találkozni?
Ha megtudnám, hogy rólam így beszélsz a hátam mögött (igénytelen, stb), hát tuti kiosztanálak...

Ezzel a kérdéssel azt sugalltad,hogy a lakásos kutyások igénytelenek.
"Ti nem tartjátok igénytelennek azt, aki a lakásban tartja a kutyáját, és felengedi a kanapéra/fotelra és tiszta sző a bútor?"
Értelmezd a saját kérdésedet.
Ha gondod van miért itt nyavajogsz?Húzz az ismerősödhöz és sírd el neki a bánatodat,hogy milyen undorító ember,hogy található a kanapén pár szőrszál és,hogy ekkora igénytelenséget nem engedhet meg magának,hiába az ő lakása.Na ha ezt így előadod búcsút inthetsz a barátságotoknak.

nem, nem ezt mondtad kérdező.
A kérdésed így hangzik:
"Ti nem tartjátok igénytelennek azt, aki a lakásban tartja a kutyáját, és felengedi a kanapéra/fotelra és tiszta sző a bútor?"
ez általánosítva van minden olyan háztartásra ahol a kutya felmehet a kanapéra/ fotelra
Ajánlom írj ki egy új kérdést az Emberek baráti kapcsolatokba valahogy így:
Hogy mondjam meg ismerősömnek hogy én nem ülök le arra a kanapéra amit a kutyája tisztára összeszőrözött?
Ugye mennyivel másabb a két kérdés?

"Szóval leszarják hogy van aki nem akar a kutyával egy kanapén ülni!
Ez a felháborító!"
A legtöbb embert nem zavar. Ha téged zavar, akkor azt normálisan meg lehet mondani. Hidd el, meg fogják érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!