Mi gondoltok arról, hogy ha az akvárium bútor színe elüt a többi lakásban található bútorok színétől?
Figyelt kérdés
Most készülök új bútort készíteni és arra gondoltam, hogy a szokásos bükk helyett fekete vagy szürke színt kap. A női résztvevők nem rajonganak az ötletemért...2013. szept. 23. 16:10
1/5 anonim válasza:
szerintem nem gáz.
akkor nézne ki szarul, ha a a bükk bútorhoz cseresznye, vagy valami más faszínt csináltatnál.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy érdekes lesz de az a lényeg hogy neked tetsszen olyanra csináld ahogy neked jó :)Miért egyébként a női résztvevők milyet szeretnének pinket?Fekete vagy szürke biztos jó nekem tetszenek a fekete bútorok főleg akvi alá.
3/5 anonim válasza:
Csinálj matt ezüstöt, az jobban tetszene a nőknek szerintem.
4/5 YourDestiny válasza:
Szerintem nem baj. Az akvárium eleve a szoba egy üde színfoltja. A hozzá tartozik, legyen összhangban egymással, de véleményem szerint egyáltalán nem kell a szoba többi részéhez igazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!