Ez mennyire számít igénytelennek?
Figyelt kérdés
Egy 112 literesben 36wattal megmarad ha világítok neki vagy 8-10órát?És persze megmarad vagy normális lesz és szaporodik is milyen táp ekll neki?Anubias nanahoz hasonlítva mennyire igényes?2013. nov. 13. 16:28
1/15 Pendulum92 válasza:
Csak az alanyt hagytad ki :D
2/15 A kérdező kommentje:
Javítás Pendulum kedvéért :D Egy 112 literes akváriumban.Miért szerinted mibe fürdőkádba?
2013. nov. 13. 19:24
3/15 bamboochatheone válasza:
A kérdésben szereplő kavicsoknak elég a 36 watt. Vagy most miről is beszélünk?
4/15 A kérdező kommentje:
Úristen de hülye vagyok link kimaradt :D bocsiiiiiii nem figyeltem közbge mást csináltam és vártam hogy válaszoljatok [link]
2013. nov. 13. 19:29
5/15 A kérdező kommentje:
Mostanába alkotok ezt ti is érzékelhetitek mert irkálok itt mindenféléket nem ez az első :D
2013. nov. 13. 19:31
6/15 A kérdező kommentje:
az akvárium nem is alany xdddd
2013. nov. 13. 19:32
7/15 A kérdező kommentje:
legalábbis itt nem de most már nem irkálok inkább ti írjatok :)
2013. nov. 13. 19:33
9/15 bamboochatheone válasza:
Bőven elég ennek a növénynek.
10/15 anonim válasza:
Nálam 70 literben volt, egy 18 Wattos fénycső alatt 3 szál. Kaptam valakitől. Megmaradt, semmi baja nem volt, de nem lett dúsabb, hanem vagy másfél méteresre megnőtt az a 3 szál és olyan hülyén nézett ki, mert körbetekeredett az akváriumban, volt egy méteres szára, és egy fél méteres levele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!