Meg kell kötnünk a kutyákat pár napra. Hogy fogják bírni?
Figyelt kérdés
Új kerítést építünk és lesz pár nap, amikor teljesen nyitott lesz az udvar. Ez nekem egyben örömteli esemény, de egyben szomorú is, mert már most kétségbe vagyok esve a kutyák miatt. Soha nem voltak megkötve, ráadásul nagyon gazdifüggőek. Persze nem lennének a nap 24 órájában láncra verve, mert napközben beengedném őket hozzám a műhelybe, itt órákat képesek heverészni, meg amikor kint vagyunk nem akarnak elmenni. Az éjszakákkal lesz a gond, kétlem, hogy megmaradnának a fenekükön. Mivel kinti kutyák, nem szobatiszták, egész éjszakára sem lehet őket bent hagyni, legfeljebb pár órára. Vagy van még egy másik verzió, hogy van egy zárt kis udvarrész, ahova betudnám őket csukni, de ott nem látnak semmit a külvilágból, attól lehet még jobban meghülyülnének. Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan oldottátok meg?2014. márc. 3. 09:12
11/14 anonim válasza:
mi kikötöttük két napra, de este szabad volt mindig...a kertbe végül tettünk egy alacsony mobilkerítést, amolyan gyengébbet, elhúzhatót (nem tudom mi a hivatalos neve, úgy működik mint egy harmonikaajtó) és a maradék 2 napot azzal elkerítve töltötte a kert egyik részében....nem bírtam nézni láncon:S
12/14 Szilvi & Argos válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat...
Szoktatok sétálni legalább kétnaponta?
Mert ha igen, akkor a megkötés idején naponta elvihetnétek őket egy hosszabb sétára.
Szerintem ha nincs senki a kertben, akkor NE KÖSSÉTEK KI őket, mert ha betéved egy kóbor kutya, vérfürdő lehet a vége!!!
Ha nincsenek felügyelve, csukd be őket a zárt kertrészbe, éjjelre meg a műhelybe, nehogy elszökjenek
13/14 A kérdező kommentje:
12. Igazad van, erre nem is gondoltam, hogy nem csak kimehetnek, hanem be is jöhet valami/valaki.
2014. márc. 4. 08:14
14/14 anonim válasza:
9. vagyok.
Akkor, ha nagyon erősek, elviheted egy körre külön is őket (pár háztömbnyit, nem hosszú sétára gondolok). Nem tudom, mennyire vagy sportos, de akár kocoghatsz/gyalogolhatsz felváltva is vele egy kicsit :) 15-20 perc az egyikkel, aztán a másikkal, ennyit kibírnak egymás nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!