Dobermann fülvágás? bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy dobermann kutyust, de ezt hallottam, hogy a fül illetve farokcsonkítás tiltott és büntetett. Hogy van ez? Tényleg igaz? szerintem a dobi felálló fül és rövid farok nélkül nem igazi. (Bocsi ezt így gondolom én magam) Ha állatvédelemről beszélünk, egy fajtát nem a csonkolással teszünk tönkre.
Szerintetek megoldható ez valahogy? Van olyan orvols, aki ezt elvállalja (és persze valami tapasztalata is van, nem pocsék munkát végez) ?
2014. márc. 1. 22:28
11/12 anonim válasza:
Aki meg akar csonkítani egy kutyát a saját buta ízlése miatt, az ne tartson még halat se. Nem tudom ti mit szólnátok ha valaki elétek állna, hogy bocs, de így nem tetszel, viszont téged akarlak. Levágok rólad pár dolgot, jó? :D
12/12 Donagirl válasza:
Szerbiaba 50 euro a fulvagas,az enyemnek is itt lett vagva es tokeletes,meg 200 tol 400 euroig birsz venni kiskutyat igen jo kennelbol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!