Mi a véleményetek a vágatlan fülű-farkú dobermannokról?
így nekem sem tetszik,lehet,hogy természetesebb,de valahogy ha vágva van a füle,farka jobb, szebb.
Aki meg nem akarja,hogy kerüljék a kutyáját nem olyan fajtát fog választani aminek a külseje félelmetesebb illetve nem fogja vágni a fülét,farkát nyilván.
Én örülnék ha kerülnék az emberek a kutyámat,mert idegesít,hogy minden második ember megakarja simogatni és nem csak gyerekek de fenőttek!! is megkérdezés nélkül nyúlkálnak a kutyámhoz,pedig az én kutyám nem szereti ha idegenek hirtelen felé nyúlnak! de ha meg megharap vkit én lennék a hibás..egy dobival(vágott fül,farok) nem lennének ilyen gondjaim szerintem :D
amúgy kistestű kutyám van :)
Rondák. A dobermann lényegébe a kinézete is hozzátartozik. És egy komoly őrző-védő kutya ne nézzen már úgy ki mint egy cukcsi keverék agár vagy erdélyi kopó.
A kedvenc fajtám, de ha csak ilyen dobermannok lesznek akkor inkább lemondok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!