Óriás schnauzer vágott, vagy vágatlan füllel és farokkal?
Na, legyen ez a link, itt a 2 egymás mellett van ;) ,
A természetes állapot tetszik jobban, szerintem egy kutya farokkal szép, és kész :) Én biztos betiltanám, hogy bármelyik fajtának csonkolhassák a farkát. Mondjuk még a vadászkutyák farok lefelezését talán megértem abban az esetben, ha tényleg használják is majd vadászatra.
És lógófüllel szebb a snaci, úgy is nagyon szép kiállású kutya, ha természetesen hagyják mindenét.
A lógó fül nem természetes . Az ember alakította ki. Egyetlen állatnak sincs lelógó füle, csak azoknak, ahol már az ember belenyúlt. Nem tudja arra használni, amire a fül szolgál. Láttatok már "radarozni" álló fülű kutyát? Mert a fül arra való. A hangokat minden irányból felfogni.
A lógó fülű kutyák gazdái közül nagyon is sokan küzdenek a fülbetegségekkel, mert nem tud megfelelően szellőzni a hallójárat .
Nekem vágatlanul jobban tetszik.
Nem ez a fajta, de elvileg az ő fülét is vágni szokták, de az enyém így is tud "radarozni". A farka mondjuk csonkolva van szegénykémnek, de már úgy kaptuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!