Dobermann fülvágáshoz keresek Dokit Budapesten?
Itt nem fogsz választ kapni. Ahogy előttem írták, betiltották már. Nyilván lehet találni olyan dokit, aki megcsinálja, de senki nem fogja itt közzétenni.
Vagy megcsináltatod 50eFt-ért, vagy nézelődj pl. Szlovákiában.
" Egy Dobermann ne nézzen már ki úgy mint egy Kopó vagy egy Vizsla hanem úgy Mint egy igazi Dobermann."
:DD ne is! vérciki volna. még az is lehet, hogy keveréknek nézik! juj!!
a 3. válaszoló tökéletesen leírta, amit én is gondolok! :)
szóval hajrá ;)
egyébként nekem vágatlan dobim van, de csak azért nincs vágva, mert már születésekor eldöntötte a tenyésztő, hogy ezt a kiskutyát nem tarja meg (értsd: elaltatja), mert gond volt a lábával. végül mégis megmaradt a kis drága (hosszú sztori), aki 8 hetes kora óta az enyém, most már majdnem 1 éves, és a lábának semmi baja!!! tökéletes kutya lett, igazi DOBERMANN (kár, hogy ilyenkor már nem lehet vágatni). persze így sokan nem ismerik fel (de meglepő módon azért vannak elég sokan, akik igen) :), hogy dobermann, mindenféle hülyeséget mondanak és kérdeznek, ezeknek azt szoktam válaszolni, hogy a fajtáját tekintve sivatagi szánhúzó :D
szuper :-)))
képet azért vigyél, hgy ilyet szeretnél nehogy ne olyan legyen mint ahogy elképzelted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!