Mikor szokja meg a kutyus hogy en vagyok az uj gazdi?
én is azt javaslom, hogy hogy tanítsd trükkökre. ez jó kis kapcsolatot tud kialakítani kutya és gazda között.
Ne kényeztessétek el, ne legyen agyon babusgatva, hanem legyeket vele határozottak, hogy lássa, hogy ti igazi vezetők vagytok.
Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet egyáltalán kényeztetni, csak legyetek következetesek, bánjatok vele kutyaként.
Az olyan eseteket kerüljétek, ahol a régi gazdával találkozhat.
Vigyétek sokat társaságba, érezze jól magát.
A kanapéra felengedést meg a kutya nem úgy fogja fel, hogy de jó, itt ezt is lehet, ott nem lehetett. Sőt, ha nem vagytok következetesek akkor szépen lassan a fejetekre fog nőni.
Én, amúgy meg se engedném, hogy a bútorokra felmásszon. az a ti helyetek, legyen neki is egy helye, ahol nyugton lehet, ahol nem zargatják. Ha meg a kényelem miatt van felengedve, akkor nézzetek szét pet shoppokban, nagyon klassz kutyaágyakat/ párnákat lehet venni.
Amúgy meg ne aggódj, idővel úgy is hozzátok fog ragaszkodni. De, szerintem a régi gazdát sose elejtik el, pláne ha mindig találkoznak.
Az előző gazdája egy nagy büdös gyökér lehetett. Egyáltalán miért találkoztál vele ma?
Egy idióta ember társaságára Neked se, a kutyádnak meg főleg nincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!