2/13 anonim válasza:
Igen,FAJtiszta,mivel mindkét őse kutya.Az nem biztos,hogy FAJTAtiszta,törzskönyv nélkül fajtajellegű keverék.
3/13 anonim válasza:
Egyébként szaporított alom,garancia,papírok,minden nélkül.És 7 hetesen el sem lehet hozni a törvény szerint.Tenyésztő nem ad el 8 hetesnél fiatalabb kutyát.
Nem vennék ezekből a kicsikből.
4/13 anonim válasza:
Papír nélkül semmi nem biztos.
5/13 anonim válasza:
Úgy látom anyakutya már öregecske.Igen fajtiszta mert kutya.
6/13 anonim válasza:
azért az nekem szimpatikus, hogy nem kérnek pénzt a kutyákért, legalábbis nem írják
7/13 anonim válasza:
Csak az oltások kerülnek kb 30-40 ezerbe, kedves utolsó hozzászóló. Majd akkor kéri a pénzt, ha érdeklődsz. Ez egy szaporítós alom.
8/13 anonim válasza:
fajtiszta,mert kutya...de nem fajtatiszta...jól sikerült fajtajellegű keverék.
9/13 anonim válasza:
Ne hallgass az előttem szólókra, ismerem ezeket a szövegeket.Ha szembe jössz velem ezzel a kutyussal, akkor én egy amsaffot látok.
10/13 anonim válasza:
Szerinted kit érdekel, hogy te mit látsz? :D Persz sznobság volna a kérdezőtől, ha amiatt választana más kutyát, mert ezeknek nincs törzskönyvük, de ha azért, mert az egész hirdetés úgy, ahogy van átverésszagú, akkor már megérteném, ha hagyná. A 0 Ft kamu, a kutyák külsőre megfelelnek, de simán lehetnek ideggyengék, stb. Attól, hogy a te csodás szemed AmStaffot lát, nulla garancia van rá, hogy jól jár vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!