Szerintetek fajtatiszta Amstaff a kutyám? Ha nem, akkor mi lehet még benne, mert tuti van benne Amstaff? Ne gyertek a törzskönyves szöveggel, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ránézésre mi lehet még benne. Nekem így is nagyon tetszik, és imádom.
Ha nincs papírja fajtajellegű keveréknek számít.
Amúgy szép de így nehéz megmondani mi van benne.Ezt ahol vetted ott tudnák megmondani ha tenyésztőtől akkor nincs ilyen kérdésed,ha szaporítótól akkor meg:((((
Szép kutya!
Szerintem nincs más fajta benne.
De te is tudod,hogy ha tk-s akkor mondható fajtatisztának így csak fajta jellegű keverék.
De szerintem simán megállná a helyét ha törzskönyves lenne! :)
Második képen látszik,hogy szépen van tartva!
Jó kutyázást!
Szerintem meg az lenne a legjobb megfogalmzazás hogy hivatalosan/papíron nem fajtatiszta.
Láttam én már törzskönyves kutyát amire azt mondtam hogy na nee, gondolom itt is az történhetett hogy becsúszott vagy csak be nem jelentett alom volt, mondjuk ismerősöknek, rokonoknak.
A pásztorok sem papíroztak, aztán valahogy mégis csak lett ez a sok tk-es pásztor kutya na de honnan? Valahonnan el kellett kezdeni a törzskönyvezést a nulláról, és ott is bizony szemre kellett eldönteni elsőre.
Az igazi pásztorok fenn a hegyben, sem foglalkoznak ilyennel, de valaki képes lenne rá mondani hogy azok a kutyák csak keverékek, míg a hobby verziók amik ügye azoktól származnak meg már igaziak csak azért mert van egy papírjuk?
Ez a fajtajellegű sem jó kifejezés mert ez mi ha nem Staff.
Lehet volt neki tk-e csak ott maradt, és akkor így meg már egyből keverék lesz?
Milyen keverék, van benne másik fajta? Nincs.
Akkor meg miért lenne keverék?
Inkább úgy hívnám hogy nem hivatalosan fajtatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!