Kinek mi a kedvenc kutyafajtája? Melyik kutyafajta nem tetszik? Miért pont az?
Kedvencem minden keverék kutya :)
Mert mindenkinek az van a falumban,környékünkön *o*
Labrador.
2 labrador kutyám van,˝párban˝ (ivartalanítva van mind a kettő)
Polli-szuka,Rexi-kan
Német dog.
Minden fajta kutyát szépnek találok,beleértve a keverékeket is,nálam nem a kutya szépsége számít,csak akkor ha fajtatisztát szeretnék.
Mert csak jó tulajdonságai vannak és más kutyafajtát nem tartottunk még.Csak keveréket meg vadász vagy vmilyen harcikutya féléket,de akkor én még meg sem születtem.:)
Az összes kutyafajtát szeretem,kivéve:bulldog,bordói dog,az ilyen ráncos,nyáladzósakat..azokat nem bírom!
De amúgy minden kutya kutya,az összes kutyát szereti valaki valamiért :)
Nekem a berni pásztor, a vizslák és a border collie. A vizslák testalkata nekem borzasztóan tetszik, szép arányos, izmos... A berniknek és a bordereknek a színei tetszenek és a természete.
Szinte az összes zsebkutyát nem szeretem. Pl. a havanese, de azt lehet azért, mert a legtöbbet a gazdája nem neveli meg. De a yorksiher terrierek azok amik egyáltalán nem tetszenek.
Nincs kedvencem. A bulldogokat nem igazán szeretem, főleg az angolt.
Azért nem szeretem, mert nem életrevaló és mégis erőltetik a "tenyésztését".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!