Ebben a helyzetben megengedett a kupírozás? Amstaff kutyus!
üdv! az lenne a kérdésem,hogy ha az egyik füle beteg (hegesedések vannak rajta) és ez miatt nem tudja hátrahajtani a fülét megengedett a kupírozás? 8 hetes,így hoztam el. ja és érintésre néha fáj neki. (véleményetek szerint fajtatiszta?) köszi mindenkinek!
nem tudom mi az a kupirozas :s :(
de szerintem nem fajtiszta
Biztos, h nem fajtatiszta.
Egészségügyi okokból megengedett a kupírozás, vidd el dokihoz, majd ő megmondja hogyan tovább v milyen kezelést kell kapnia!
nincs vágva a füle,a kép sikerült csak úgy,egyébként hosszu füle van! kennelből hoztam,de nem kértem a törzskönyvezését! a füle amint írtam heges,vagyis valami baj érhette ami után meggyógyult neki,de a hegek fájnak neki! ezen a képen nagyjából látszik a gond okozója!
Ez a kutya nemcsak hogy nem fajtatiszta de sok staffi sincs benne és nem is 8 hetes. Ránézésre legalább 3 hónaposnak tűnik nekem.
Egyébként orvosilag indokolt esetben természetesen megengedett a kupírozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!