Mennyi gond van egy pomerániai törpespiccel? Igényel valami különleges bánásmódot?
Szia nekem ket honapja van pomim!elotte tiz evig westie kutyusom volt!szoval nem vagyok kezdo kutyatarto. Megmondom őszintèn ajàndèkba kaptam a kutyust!külföldön èlünk ugyhogy nem kellett sokat sporolni rà. A pomi mèrete ellenère nagyon aktív!temperamentumos kutya,tisztàban van vele , hogy bàrmit elérhet kis vakantassal,ughogy csak ràtermett,gyakorlott gazdiknal ajanlom!különben egy elkènyesztetett ugató szörnyet fogsz teremteni.
Mozgasigemy mellett a szörapolas elengedhetetlen!nalunk kethetente megy a pancsi!napi haromszor kap jo minösegü tàpot ( kb 35 gm) plussz zöldseget es jutalomfalatot. A pomi egy imadnivaló , de korantsem öleb,felejtsd el h plüsskutyàt faragsz belöle egy szimpla kozmetikussal! Sok törodèst ès szeretet igenyel ,amugy jól kijön kutyaval!macskaval . Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!