Valaki segítene nekem, hogy a boo kutyus ugyanaz a kutya mint a pomerániai törpespitz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 20:39
3/10 Akiteki válasza:
Nem. Boo kutyafajta nincs. Megnyírtak egy pomerániait és Boo nevet adtak neki.
5/10 anonim válasza:
Nem ugyanaz.
Egy nem létező fajta,amit az okos szaporítók találtak ki,hogy rásózzák a tudatlan sznob vevőkre.
Az ilyet mondják úgy is,hogy "dizájner korcs".
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. febr. 2. 21:10
7/10 anonim válasza:
Többször olvastam már, hogy Boo. Ismerem magát a pomerániai fajtát, tudom is, hogy a Boo-t rá értik. De nem tudom miért. Filmben szerepelt egy ilyen nevű kutya? Hogy híresült el ez a Boo kifejezés?
8/10 Platypus válasza:
Boo egy darab konkrét kutya, aminek ezt a csodás nevet adta a gazdája és híres lett a cuki fotóival. A gazdája a kutya nevében posztol a facebookra, így lett ismert. A pomerániai törpespicc fajtába tartozik, és azért néz ki plüssállatnak, mert meg van nyírva.
9/10 anonim válasza:
Igen, ugyan az csak a Boo változat megvan nyírva rövidre.
10/10 h.kira válasza:
Csak nehogy azt tervezd te is h veszel egy pomeraniait es megnyiratod olyanra mint Boo... ezzel tonkre tenned a kutya huto/futo rendszeret es a szore sem lenne selymes tobbe hanem olyan lenne mint a drotszoru foxiè...Boo is csak azert lett ilyen mert az atlagnal jobban csomosodott a szore es mar nem tudtak vele mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!