Princesske4 kérdése:
A német spitz illetve a pomerániai törpespitz szőrét felnőtt korban is lehet kicsire vágni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 09:49
1/5 anonim válasza:
H azt akarod akkor miért ne lehetne?
2/5 anonim válasza:
Lehetni lehet, bár én nem nagyon értem minek vesz valaki hosszú szőrű kutyát, ha utána le akarja nyíratni.
3/5 anonim válasza:
akár egy bernáthegyit is le lehet csak minek?
Spitzeknek olyan tömött,dús bundájuk van,rendszeres ápolással gyönyörű és véd mindentől,felesleges lekopaszítani.
De ha úgy tetszik nyírasd le,bár én se értem minek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2013. febr. 6. 12:35
5/5 anonim válasza:
Jajj remèlem te is bezerzel egy fajtatiszta pomit , levâgod a bundajat( ami amugy a vèdjegye kb) es ràjössz h îgy mâr nem is olyan èdi bèdi.... A pominak hosszú dús szőre van ès ha egyszer levàgod soha többet nem nő vissza a szöre olyanra mint amilyen volt neki! Amugy ha te is csak egy agymosott divat pomi tartó vagy, es ragazkodsz a trimmelèshez,mindenkèppen hozzàèrtönèl vàgasd le ,kèt fazon van amugy a normalon kivül : oroszlân illetve a boo. Amugy ez kb olyan mintha egy derekig ero kislany hajat lebagatnad tüsire . Pisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!