Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem figyelnek a tüzelő...

Miért nem figyelnek a tüzelő szuka gazdái a kutyáikra?

Figyelt kérdés
Nem veszik észre h ez mennyire zavarja egy kan kutya gazdáját?Pl nálunk van olyan aki még oda is hozza hogy 'hagy játsszon' mikor tüzel :/ van aki meg simán elengedi kutyája azt se tudja merre van. Az én kutyám mostmár ivartalanított, de egyszer tüzelt és nem is vittem olyan helyre ahol esetleg kutyákkal találkozik.
2009. dec. 10. 20:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%

Hogy lehet ilyenen vitázni??? Itt mindenki felelőségteljesen foglalkozik a tüzelő, vagy éppen hágni vágyó állatával. Általánosítgatással meg semmire se mentek. Egyébként meg ha egy kan kutya 1km-ről megérzi a tüzelő szuka szagát, és mindent megtesz, hogy kijusson. Az én kutyám is rendre szedi szét a kerítést, nagyon oda kell rá figyelni, mert nem fogom szerencsétlen állatot egész nap láncra verve tartani, bőven elég neki éjszakára.

A szuka tüzelni fog, ha elviszed sétálni mindig lesz legalább egy kan, aki ráront. Ha nem tetszik, ivartalaníts. Ennyi az élet.

2010. febr. 7. 22:22
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szuka kutyám van. Nálam alap, hogy ivel az enyém, én vigyázok arra, hogy ne legyen hancúrozás. Pórázon viszem olyankor, olyan helyre, ahol nincs kutya, ott engedem el. Ha sétálunk pórázon, és mégis odaszalad egy kan, mert az el van engedve, akkor pedig annak a gazdija elviszi onnan, legalábbis nálunk ebből még nem volt gond. Akinek kutyája van, az mindenképp felelős érte.
2010. febr. 8. 11:34
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

mert barmok :)

aki pedig odafigyel, az ért annyit hozzá,hogy tudja !

a felelős állattartáshoz hozzá tartozna a kutyák alap ismerete.

így,ha egy szuka kutya tüzel, több lehetősége is van a gazdának, de ha nem tesz semmit az is az ő felelőssége !!

és sok kutyatartónak fogalma sincs a felelősségről !!!!!!!!!!!!!

sajnos ez van.

a kigyúrt kopasz ,és a plázacica, a melós,és az értelmiségi is lehet ilyen is ,meg olyan is !

sok ellenszenves kinézetű ember bánik remekül az állatokkal, és sok jól öltözött intelligensnek tűnő embernek fogalma sincs a kutyájáról !!!

2010. febr. 8. 11:48
 24/29 A kérdező kommentje:
:( Nekem amúgy ivartalanított szuka kutyám van, de egyszer tüzelt és mi is olyan helyre mentünk ahol nem voltak más kutyák. El se engedtem.
2010. febr. 8. 13:28
 25/29 anonim ***** válasza:
15%

Ti most akkor arról beszétek, hogy ilyenkor tilos állatok közé vinni a kutyákat?!

Ez hüly*ség. Én is viszem a kutyámat kutyaiskolába amikor tüzel.

2010. febr. 8. 15:13
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
Hát nem tudom, akkor az milyen iskola lehet, barátom, de normálisabb sulikba - ahová én járok oda is - tilos tüzelő kutyát vinni! Ez alap! Ha a miértet magyarázni kell neked, akkor no comment.
2010. febr. 8. 15:20
 27/29 A kérdező kommentje:
Suliba?! az elég gáz, tőlünk is ki vannak tiltva a tüzelő kutyák. Meg a gazdáknak is van annyi eszük h nem viszik.
2010. febr. 8. 16:42
 28/29 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk multkor a futtatón elengedtek egy tüzelő szukát. Az összes kutya megvolt hülyülve aztán meg velünk ordibált a gazdája hogy rá másztak a kutyák...
2010. febr. 8. 21:05
 29/29 anonim ***** válasza:
46%
Kutyasuliban minden kutya úgy viselkedik, mint amikor nem tüzel a kutyám. Az első héten szoktam vinni(az állatorvos azt mondta, hogy olyankor még akár el is engedhetem, de nem szoktam) Az utána való 2 háten pedig otthon gyakorlunk, úgy, hogy kijön a kiképző a kutyájával. A kutyafuttatón szoktunk ilyenkor tanulni.
2010. febr. 20. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!