Miért nem figyelnek a tüzelő szuka gazdái a kutyáikra?
Második vagyok: kérdező tudom, hogy nem nekem írtad, én is a 3.ra reagáltam, nem voltam egyértelmű bocsi!
Szuka kutyás válaszoló: Nem értem, miért szenvedteted a kutyádat ha nem akarsz almot. Ivartalanítás párti vagyok én is, de te tudod. Amugy pedig örülnék ha nem úgy írnál, hogy a "Ti kutyátok" így meg úgy, mert az én kutyám 100%-ék hogy nem ül a te szukád mellett és senkié mellett sem.
De valahol egyet kell értsek veled, sajnos mindkét fél hibás sokszor és ez megint arra vezethető vissza (szerintem) hogy ebben az országban nagyon kevés a felelős állattartó!!
A szomszédunkban van egy szép szuka akihez folyamatosan járnak a kanok (ha kell ha nem). Mi e-maitt nem tudunk rendesen aludni, mert az én három kutyám ugatással reagálja le hogy idegent lát a szomszédban és éjjel 3-4 órakor is örjöngenek a kerítésnél. A szomszéd srác erre csak röhög, "ha bejöttek hát bejöttek, majd elmennek" címszóval. Szerintem mind a két gazda felelős.
Akinek szukája van megfelelően zárja el a tüzelési időre (akár annyi is elég hogy NORMÁLIS a kerítés, vagy kennel..) a kan kutyások pedig szintén tudják bennt tartani a kutyát az udvarban.
Az pedig aki nem akar almot IVARTALANÍTSA a kutyáját!!! Nem lesz tőle semmi baja...sőt...
Jülye kanok, hülye szukák...
Szerintem csak hülye gazdák vannak. :P
nem kell mindig általánositani... én az ivaros szukámra ugy figyelek ilyenkor hogy 5 percet nem lehet egyedül, családi kommandó van szervezve a felügyletére
ő törzskönyves, tenyésszemlés, nagyon szép kiskutya .. szeretnék majd jövöre egy almot töle , aztán ivartalanitva lesz ... minek kinozzam tovább
a tk nélküli labim rögtön ivartalanitva lett ahoyg hozzámkerült ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!