Miért ugat a kutyám mindig, ha nyitva az ablak?
Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy én hogy szólok rá, tudom, hogy kell rászólni, de megismétlem a kérdést:
Mi motiválja a kutyámat, hogy a nyitott ablakot megugatja? Feltesszük, ez az első alkalom, még nem fordult elő olyan, hogy ilyet csinált, ezért nincs tapasztalata abban, rászólnak-e vagy sem: miért kezdi el?
Nyitott ablaknál nyilván hall ezt-azt, ami számára érdekes. Valamint mivel nem fáradt, vhogy el kell ütni az időt...ezt választotta, mert rá hagyod.
Alapos fárasztás, játék, séta, tanítás után nem fogja csinálni
Köszönöm. Bár azt is írtam, hogy nem túl hangszigetelt az ablak, így az ő jobb hallásával kétlem, hogy az motiválná, de mindegy. Azért köszönöm az igyekezetet!
Véleményem szerint igencsak ki van előtte fárasztva, és megismétlem: a nyavalyás ABLAKot ugatja, amikor az NYITVA van. Tehát nem csak úgy magában ugat, mert nincs jobb dolga és sok az energiája! Hanem az ABLAKot... Felesleges volt feltennem ezt a kérdést, csak kíváncsi voltam, de még azt a három soros leírást, sőt, magát a kérdést se olvassa el senki...
A mi kutyánk is ezt csinálta. Elvittük állatorvoshoz és azt mondta hogy ez a nyitott ablak-fóbia és az Egyesült Államokból ered, ahol már oltatnak ellene. Megkapta ő is az oltást és azóta nyugodtan kinyithatjuk az ablakot.
Amúgy elolvastuk. Ilyesmi választ vártál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!