Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti haza mernétek hozni?

Ti haza mernétek hozni?

Figyelt kérdés
Van egy kutya, aki hónapok óta az utcán van. Velem barátságos volt, de mivel vannak itthon állataim, és családom gyerekek is, ezért nem tudom, hogy haza merjem-e hozni ideiglenesen. Egy nagytestű, kb 50 kilós és őv fajta.
2014. febr. 20. 17:40
 1/5 anonim válasza:
Szerintem először valami elkerített részre vidd és nézd meg hogyan reagál a gyerekekre,állatokra. Vidd állatorvoshoz nehogy megfertőzzön valakit. És ott megnézik hogy van e benne csip.
2014. febr. 20. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lesz, hogy a kutyámmal oda megyünk majd, és megnézzük, hogy ismerkednek. Ellenkező neműek amúgy. Ja és az enyém ivartalanított.
2014. febr. 20. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem hagynám ott, hazavinném legalább arra az időre, amíg egy menhely vagy alapítvány át nem veszi. A biztonság kedvéért egy ideig a kertben legyen, a két kutya is csak felügyelettel legyen együtt eleinte, a gyerekek szintén. Semmilyen civakodást ne tűrj el egyik kutyától sem, pár nap alatt megismered kicsit és meglátod, hogy viselkedik, mit tűr el, gyerek tudja-e kezelni, stb. Az elején inkább fogjátok keményebben a biztonság kedvéért.
2014. febr. 20. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs kertünk.
2014. febr. 20. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak úgy nem vinném haza.

Először menj oda a kutyákkal vagy próbáld meg egy elkerített helyre vinni és úgy ismerkedni.

2014. febr. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!