Van egy labradorom, nekem elég gyanúsan viselkedik, anyukám, apukám még nem ért haza. Mit tegyek?
Sziasztok!
13 éves vagyok, van egy labim, és szerintem beteg (lesz). Ugye ő vacsit kap, tegnap még semmilyen baja nem volt, evett, mint a gőzgép, és ma is egyébként tök normális volt, csak most kapta meg a vacsorát, de nagyon kelletlenül ette, ami egyáltalán nem jellemző rá. Az állatorvos már nem rendel, én meg amúgy se mehetek le vele addig, szüleim még nem értek haza. Mit tegyek? Vagy van egyáltalán baj? Nagyon féltem! :(
Igazából azon kívül hogy étvágytalan, inkább, délután fele bágyadt lett, így, ez a kettő fogott meg, pláne, hogy hétvégén erdőben sétáltunk, de volt rajta csepp is, nyakörv is, otthon átnéztük, de azért mindig ott van az a mi van, hogy ha még is benne van. :/
Köszi a gyors válaszokat!
kutyáknál egyébként is ki kéne hagyni egy napot az étkezéssel! szerintem nincs baja, egyszerűen most nem éhes! majd elég akkor dokihoz vinni ha holnap is étvágytalan, bár addig nincs baj amíg eszik!
nekem mindegyik kutyám csinálta ezt, sose volt semmi baj...ha kinti kutya akkor viszont nézd meg hogy van e kullancsa, bár akkor bágyadt is lenne
Az egy nap mindig ki van hagyva, általában szerdán, pont holnap lenne :P
Köszi a gyors válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!