Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fontos! A kiskutyám húzza a...

Fontos! A kiskutyám húzza a seggét és folyamatosan sír! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Este hányt, de amire felkapcsoltam a villanyt mar megette ujra.. Most reggel szerintem kakilni akart de nem tud mert huzza a segget es sir.. most lenyugodott es az olembe fekszik de mindjart kell mennem suliba.. Lehetséges hogy valami muanyagot evett meg es szorulasa van... az ki tud jonni??? segitsetek legyszi! ha tejet adok neki akkor nem lenne jobb?
2014. febr. 20. 10:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint valóban megevett valamit. Vagy te felveszel egy gumikesztyűt és benyúlsz finoman a végbelébe. Aztán vagy érzel valamit, vagy nem. Aztán vissza dokihoz.Vidd a műanyagot, amit kihányt. Ha nem ahhoz mész vissza, akinél voltál, az sem baj.
2014. febr. 20. 13:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Én ehez nem nagyon értek, meg másfél kilós kutya nem akarok neki nyúlkálni, inkább az állatorvosra bízom.
2014. febr. 20. 13:41
 23/28 anonim ***** válasza:
Én adnék neki egy paraffin olajat is, attól jobban csúsznak a dolgok, amik benne vannak szegényben.
2014. febr. 20. 15:12
 24/28 anonim ***** válasza:

Akkor ne kísérletezz. Ha délutánig nem tud kakilni, irány a doki.Ha valóban valami elzárta a végbelét, a hashajtó nagyon nagy kárt tud okozni.

van étvágya a kutyádnak? Evett ma már valamit?

2014. febr. 20. 15:20
 25/28 A kérdező kommentje:
Reggel adtam neki enni, és miután megette akkor akart kakilni és nem tudott.. Ahogy hazajottuk az orvostól elég játékos volt, nem tunik úgy mintha baja lenne.. Hát remélem sikerul kakilnia, nagyon féltem :(
2014. febr. 20. 16:09
 26/28 zsuzsabazsa ***** válasza:
Nem is értem, hogy az orvos a helyszínen miért nem tudott rajta segíteni egy beöntéssel, vagy a végbelében megnézni, hogy mi akadt el. Vannak erre a célra eszközök amivel fel tud nyúlni.
2014. febr. 20. 19:13
 27/28 A kérdező kommentje:
Delutan 4 óra fele kakilt egy nagyon kicsit es feketét. Megnyugodhatok vagy meg nem biztos hogy minden oké es nincs semmi műanyag a beleiben?
2014. febr. 20. 21:17
 28/28 anonim ***** válasza:
a fekete az azért van, mert szorulása volt...hát kérdés, hogy távozik-e majd még valami...kefírt adhatsz neki, az ártani nem árt, és egy picit hashajtó is.
2014. febr. 20. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!