Simon Peti15 kérdése:
A kutyám folyamatosan hány habos valamit és félek hogy komoly. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Minden oltás meg van 7 éves kivéve a veszetség ellen nincs palota pincsi2013. nov. 17. 18:34
1/13 anonim válasza:
Ha a hányadék sárga színű és a habosodás csak pár pillanatig tart, akkor valszeg nincs nagy baj, ha fehér színű és habos marad, akkor lehet komoly mérgezés is.
2/13 anonim válasza:
Vidd el dokihoz!
Ne innen várd a segítséget, mert ha komolyabb baja lesz, itt nem tud senki segíteni, de az állatorvos viszont tud.
Hívd fel a dokit, mondd el neki a tüneteket, aztán úgyis elmondja mi a teendő ilyenkor.
3/13 anonim válasza:
Egyet értek a 2. válaszolóval, ha valamilyen csoda folytán meg tudnánk mondani, hogy egész pontosan mi a baja a kutyának, attól még nem tudnánk segíteni :/
Tehát irány a doki!!
4/13 anonim válasza:
Első vagyok, mivel priviben kiderült, h fehér és habos, javasoltam az ügyeletes állatkórház felhívását, de azonnal!
5/13 anonim válasza:
habosat hány és csak a veszetség elleni oltása nincs meg szerintem elkapta a vezsetséget de csak SZERINTEM bocsi ha csak feleslegesen ijeszgetlek
6/13 anonim válasza:
Azonnal állatorvos!!! Ez nem várhat!
7/13 anonim válasza:
Szerintem sajnos patkányméreg...Ne legyen igazam, Istenem, könyörgöm!
8/13 anonim válasza:
Ez bizony, mérgezés. Keress egy állatorvost mert pár órán belül nagyon fog szenvedni. És elpusztul. Sajnálom. Vidd állatkórházba vagy hívj ki egy állatorvost. Ez nem várhat!
10/13 anonim válasza:
Vidd dokihoz, valószínűleg mérgezés!!!!
(Vészhelyzetben adj neki VÍZZEL HÍGÍTOTT almaecetet! Az egyik kutyánk mérget evett, és bizonyos okok miatt nem tudtuk azonnal orvoshoz vinni, ez megmentette az életét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!