Szerintetek melyik fajták a divatkutyák?
Figyelt kérdés
A westie közéjük tartozik?2009. dec. 9. 17:44
1/11 anonim válasza:
Szerintem igen.Amugymég divatkutya lett a Westie, a Yorkie, a Bichon, a Havanese, a Spánielek, és Csivava is.
2/11 anonim válasza:
a westie az nagyon is közéjük tartozik... sztem divatfajtának számít a német juhász, a tacskó és a yorkie. meg persze a westie. szóval az tipikus divatfajta, amiből sokat látsz az utcán...
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nagyon sokan csak divatból vásárolnak ilyen kutyákat:S az én westimet nem divatból vettem...nagyon szeretem ezt a fajtát már évek óta,de csak most vehettem :)
2009. dec. 9. 17:53
5/11 anonim válasza:
A Bichon meg a Havanese ugyan az. Van a Bichon Havanese, Bichon Bolognese és a Bichon Frisé.
8/11 anonim válasza:
Yorki, westie, bichon, német juhász, tacskó, csivava, golden, labrador.
9/11 anonim válasza:
nemtudom.. nekem nem azért van westie mert divatos.. nekem ő a szerelmem ♥ :') és gondolom a barátnőmnek se azért van yorkija.. bár ő öltöztetné.. na mind1
amúgy most:
yorki, wesite, csivava, havanese, labrador, kuvasz..
10/11 anonim válasza:
attól nem divatfajta, mert sok van belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!