Odaengeditek a kutyátokat egy másik, pórázon lévőhöz?
Miért veszed pórázra?
Pórázoshoz egyébként én sem szoktam odaengedni őket, semmi értelme, max. betekerni tudják magukat.
Engem nem érdekel a póráz, azt nézem, mennyire nyugodt a másik kutya, vagy mennyire domináns.
Ha nagyjából jól viselkedik, minden esetben odaviszem!
Sajnos nem rég "hagyták rám" rettentően rosszul szocializált, minden kutyát megtámad, ezért minden alkalmat kihasználok, hogy megtanítsam neki hogy kell normálisan ismerkedni.
Szerencsére nem agresszív, csak rossz szokásból támad, és rettentő érzékeny, egy halk pisszegéssel is könnyedén le tudom állítani.
De az nem annyira érdekel, hogy van e póráz, vagy nincs.
Az intenzitást nézem, ha túl hiperaktív a másik, emellett túl nagytestű, és úgy látom, hogy nem tudnám kontrollálni az eseményeket, akkor nem viszem oda, póráz ide vagy oda.
De ha olyan kutya, akiről látszik, hogy tud normálisan ismerkedni, akkor póráztól függetlenül kihasználom az alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!