Harci kutya támadása esetén?
Éppen ma beszélgettünk egy ismerőssel arról,hogy mi a teendő,ha egy harci kutya megtámad egy másik kutyát vagy embert.Ő azt mondta legjobb ütni vágni a kutya fejét vagy éppen ahol éri.
Én maradtam a grabanc elkapásnál és megrázásnál illetve a 2 hátsó láb kihúzásnál illetve a száj szétfeszítésével bottal.
Én úgy tudom,ha egy ilyen jellegű kutyát elkezdenek ütni annál jobban támad és ráfog az áldozatra,mennyi ebből a valós dolog?
Köszi a válaszokat!
Egyszer láttam egy dokumentum filmet a kutyaviadalokról és azok rehabilitációjáról.Fiatal srác szoktatta össze a viadalos kutyákat egymással.Éppen nagyban magyarázott mire a 2 körülötte lévő pitbull egymásnak ugrott kb 5 mp alatt szétkapta őket,mind a kettőt a grabancnál megragadta és egy rántással szétkapta a kutyákat.Hihetetlen volt amilyen gyorsan történt olyan gyorsan is vége lett.
http://www.youtube.com/watch?v=oauWfQLxrYk&oref=http%3A%2F%2..
Itt a linkje 15 perc 40 mp-től érdemes meglesni,engem ledöbbentett.
A harcoltatott kutyák sosem mennek emberre. Pont azért, hogy a gazda ki tudja venni bármikor a harcból is .
A pit nem foghat emberre.
Kicsit fonalat vesztettem :)
Ez hogy jött ide?
Viszont van olyan szerintem,hogy a túl spanolt kutya gondolkodás nélkül vissza harap az emberre,ha leakarja szedni.
Igen én is a szájkosár mellett lettem volna,de hát úgy tűnik helyén volt az esze.Sajnos nem tudok angolul így sok mindent nem értettem az egészből,csak összeraktam magamban a dolgokat.
Az elejét áttekergettem,mert sok rész sokkoló volt nekem és elsírtam magam a verekedésnél illetve mikor árammal megölik szegény kutyát,szóval még szavakat sem volt időm kiszedni.
Valaki esetleg érti miről van szó,főleg ott a vége felé miről beszélhet a srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!