Melyik magyarországi border collie kennelt ajánljátok verseny sportra?
- Lucky Summer
- Brynspire
- Poseidon
- Blessed Borders - itt most van is egy jó kis alom
- Perfect Sense
De versenyeztél már egyáltalán valamilyen sportban, tehát van tapasztalatod vagy "friss jogsival egyből ferrariba akarsz ülni?"
Kedves 3-as válaszoló: Pont azért szeretnék munka bordert, mert edzéseken, versenyeken teljesen beleszerettem a sebességükbe,tenni akarásukba az egész fáradhatatlan jellemükbe. :)
Sajnos verseny és edző társaim is eléggé vegyes véleménnyel vannak a kenelekkel kapcsolatban, ezért tettem fel itt is a kérdésemet.
Kedves 1-es/2-es válaszoló!
Gondolom mindkettő te vagy. Nem én pontoztalak le. ;)
Természetesen nem első sport,verseny kutyám lenne.
az edzőid így értenek a borderekhez, vagy csak úgy mondják?
nézz utána a kenneleknek, a kutyáiknak stb., kérdezz tőlük, látogasd meg őket! te fogod tudni, hogy mi kell neked... az első választ pedig fontold meg, mindenben igaza volt (kennelek is.
én a második borderemet (az első show) sportosabbanak tervezem, speciel nem full munkavonal, mert nekem az egy kicsit sok, sportosabb, kevert vonalat kerestem, viszont nem itthonról, több okból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!