Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtakat lattok benne?

Milyen fajtakat lattok benne?

Figyelt kérdés

Attol tekintsunk el hogy szorhianyos:) Az nem fajtabol adodo, tehat nincs benne s mexicoi se kinai kopaszkutya:)) Se perui:) En tippelek valamir a test es fejformajabol plussz a karakterebol adodoan de kivancsi vagyok ti mit lattok benne. Koszi elore is!

[link]

2014. febr. 12. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Második vagyok! Az agarat visszavonom,így a màsodik kèpet nèzve. Az elsö kép csalókás , mert egy vèkony, hosszú lábú kutyának tűnik. A második képen meg már nem.
2014. febr. 13. 09:16
 12/18 anonim ***** válasza:

3. , 4. vagyok.

Ez a kutya nagyon csúúúcs :D

Azok a fülek. hát kész vagyok tőle.

Igazi különlegesség. nagyon tetszik.

És, még így is látom benne a JRT-t.

Viszont, se staffot se pitet nem tudok belelátni.

Test alapján még inkább a labit mondnám.

Ezeken a képeken nagyjából össze lehet hasonlítani, és szerintem tuti a labi.

[link]

ez meg egy hasonlóképen beálló staff.

Szerintem nem kell magyarázni, hogy mikben hasonlít jobban a labira.

[link]

2014. febr. 13. 10:27
 13/18 anonim ***** válasza:

hopsz nem tudom, hogy jó-e a link, vagy az egész és oldalt az összes képpel nyitja meg, szóval elküldöm még egyszer.

Ha jó volt a link, akkor elnézést, hogy kétszer ugyanazt küldöm

A labi:

[link]

a staff: [link]

2014. febr. 13. 10:30
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon aranyos, különleges!

Hát fajta...fogalmam sincs, de talán sivatagi róka is van a családfában XD

[link]

2014. febr. 13. 12:10
 15/18 A kérdező kommentje:
hahaha koszonom szepen a hozzaszolasokat, igen, valoban lehet benne utilapu sivatagi roka es amiben biztosak vagyunk, az a HIENA:)
2014. febr. 14. 02:22
 16/18 A kérdező kommentje:
3. 4. en nem latom a labit:) de lehet hogy csak megteveszt a szemelyisege, mert a labik tutommal szelidek es baratsagosak Chilag meg kimondottan durva, domper es kicsit gondja van a szocializacioval is….bar, meg kell hagyni nagyon emberbarat es imadja ha vannak korulotte, iszonyat kedves, de ez a staffra is elmondhato. van o benne mnden hahahahaah
2014. febr. 14. 02:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát, még fajtákon belül is vannak elérések az egyedeknél.

Amúgy amiket leírsz, azok sajnos nevelésben elkövetett hibák miatt vannak.

Sajnos, sok ember kezében a világ legszelídebb fajtájú kutyája is egy őrjöngő fenevad tud lenni,( ne magadra vedd), és egyes embereknél a világ legvadabb kutyájának titulált kutyák is lehetnek kezesbárányok.

Amúgy, végül is mindegy, hogy mik vannak benne, mert szerintem valami hihetetlenül jó pofa ez a kutya.

Vigyázz rá nagyon :)

3-4 voltam

2014. febr. 14. 09:49
 18/18 A kérdező kommentje:
nem veszem magamra:)) es koszonom a bokot ill. Chilag koszoni. Vigyazok igen. engem annyiban edekel a fajtakerdes mert valamicsket talan megmagyaraz a szemelyisegebol:) tok egyforman nevejuk a 2 kutyit es a mask egy szelid kezesbarany:) bar persze ki tudja mi tortent vele mielott hozzank kerult sok mindent elszenvedett, ez is szamit azert nyilvan; mindenesetre kemeny dio a kisasszony:)
2014. febr. 15. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!