Nagytestű, könnyen kezelhető, közepes/nagy mozgásigényű fajtákat tudnátok nekem mondani?
Hát totál kezdő gazdinak, nem ajánlok nagy testűt,inkább valami közepeset, (beagle, terrier stb) De ha mindenképp nagytestűt szeretnél, és bírni fogod, akkor vagy:
Németjuhász
Golden Retriever,
Valamilyen agár
Menhely :)
A beagle és a terrierek sem épp kezdőknek valók.
Én nyugodt szívvel ajánlanám az újfundlandit vagy a bernáthegyit.Nagyok,macisak,de azért egy kicsi játékra kaphatók.A termetéből kifolyólag sztem nem is nagyon kell védelmeznie :D
vizsla(magyar, drótszőrű)
retriwerek
A vizslának nagyon nagy mozgás igénye van, de a golden retriever, bordell collie meg a labrador is jó lehet esetleg német juhész vagy schnauzer (bár hozzájuk nem igazán értek).
Egyébként szerintem a menhelyeken vannak a legszerethetőbb, legjobb kutyusok szóval ha nem vagy menhelyfóbiás(ismerek ilyeneket) akkor ajánlom nézz szét ilyen helyeken is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!