MayaMia13 kérdése:
Tudtok-e olyan kutyafajtát mondani ami: közepes méretű, bírja a hideget, és okos tanulékony?
Figyelt kérdés
#qaywsxedc00
2013. ápr. 16. 16:53
1/10 anonim válasza:
Border collie :) de ha eszedbe jut kizárni a kertbe akkor sok nem fog maradni a kertből :D
2/10 anonim válasza:
...például. vagy ott van még (bár én nem rajongok érte) a golden.
3/10 anonim válasza:
puli,pumi,mudi Válasszunk magyar fajtát! Nem csak szlogenből,reklámként írom,de ők megállják a helyüket ilyen körülmények között.
4/10 anonim válasza:
Jogos.. a 3as válaszolónak igaza van :)
6/10 anonim válasza:
Nekünk drótszőrű foxink van, az is okos, és a hideget is bírja. Kinti-benti kutya, de még mínuszokban is gyakrabban választotta a kinti házát alvásra, mint idebent a kanapét.
8/10 anonim válasza:
husky
a hideget tutira birja és nagyon okos kutyák, ha van velük rendesen foglalkozva.
9/10 Tibor1221 válasza:
Golden retriever.
Nekem is az van, és szerintem nagyon aranyos. Télen is elvan kint. Én a gödöllői kutyasuliba viszem, és egyszer kíváncsiságból megkérdeztem: "Lehet vele bírni?" azt mondták ő a kedvencük, mert nagyon fogékony a tanulásra.
Egy szó mint száz: A Goldi tökéletes ( szerintem)
10/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal bárén még hozzátenném és erősen kihangsúlyoznám a utcai keverékeket mert a menhelyek kb. ilyen típusú kutyákkal vannak dugig és okosabbak is egyes tenyésztett fajtáknál. Ráadásul egy menhelyi kutya nagy valószínűséggel nem fog megsértődni ha kizárod a kertbe (tisztavérüeknél elő fordul), hanem mindennél hálásabb lesz neked élete végéig. Persze minden kutya más és más a keverékeket pláne nem igazán lehet egy csoportba besorolni de még fajtársaknál is kutyája válogatja szokásait :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!