Milyen fajtakat lattok benne?
Figyelt kérdés
Attol tekintsunk el hogy szorhianyos:) Az nem fajtabol adodo, tehat nincs benne s mexicoi se kinai kopaszkutya:)) Se perui:) En tippelek valamir a test es fejformajabol plussz a karakterebol adodoan de kivancsi vagyok ti mit lattok benne. Koszi elore is!
2014. febr. 12. 23:07
1/18 anonim válasza:
Nagyon érdekes kutyus! :) Nekem egyelőre egy kérdésem lenne, mekkora a mérete? Mert így erről a képről nehéz megállapítani pontosan, kissé becsapós.
2/18 anonim válasza:
Nagyon aranyos kutya. Viszont elèg nehèz megàllapítani, de lehet benne akàr egy pici staff, labi, ès az agarat is megkockàztatom. De egy képböl írtó nehèz.
3/18 anonim válasza:
Hát ez nagyon cuki :)
Amúgy, elég nehéz kérdés.
Tényleg jó lenne tudni a méretét.
Szín alapján lehet benne labi is.Azért rá gondolok, mert elég népszerű fajta, szóval nagyobb az esélye.
Az agarat én nem merném mondani, inkább nekem valamiért olyan Jack Russeles feje van.Ezrt lenne jó tudni a méretét, bár ha mondjuk labi x JRT mix, akkor végül is bármekkora lehet.
De, nekem ez a kettő a tippem.
Vagy, hogy több generációs keverék, és kitudja hogy mik lehetnek benne.
4/18 anonim válasza:
6/18 A kérdező kommentje:
valoban a meretet nem irtam, kozepes. terdig er nekem.
2014. febr. 13. 01:34
7/18 A kérdező kommentje:
labit en meg nem fedeztem fel benne, agar biztos nincs, sajnos nem latszik a foton a testalkata de kimondottan zsufi, 21 kg, merete alapjan en olyan 16ra saccolnam. szoval olyan kis domper szeru:) o amugy mexicoi kutyus, de itt is szeretik nagyon a labradort tehat akar lehetne is benne. en is azt gondolom, hogy tobb generacios. a jack russel belefer, legalabb is a terrier miatt mert az tuti van benne. es aki a fotot bemasolta, az fox terrier? mert arra szerintem is nagyon hasonlit a fejformaja. es a termeszete meg mozgasa alapjan es altalaban a temperamentuma miatt en leginkabb a staffot lattam meg benne, nyilvan egy finomabb kecsesebb kiadasban. es ahol talatuk il. mentettuk, abban avarosban ill. kornyeken rengeteg pit bull van tehat az is belefer. es az utcan is es sintereken is ugyanabbol kifolyolag h kozkedvelt kutyafajta es leven mexicorol beszelunk, sajnos kidobaljak, magukra hagyjak elhanyagoljak a kutyukat, sokak az utcan elnek jonnek mennek szabadon meg akkor is ha van gazdajuk elvileg. koszonom szepen az eddigi valaszokat.:)
2014. febr. 13. 02:29
8/18 A kérdező kommentje:
most latom h az nem foxterrier a foton hanem JRT:))) de egy kutya:))
2014. febr. 13. 02:30
9/18 A kérdező kommentje:
2014. febr. 13. 02:41
10/18 Akiteki válasza:
A fülei alapján még útilapu is van benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!