A yorkik nagyon bújósak alvás témában?
Szóval ha este lefekszik akkor felugrik mellem ?
Tudom ez egyedektől függ de úgy általában?
Negatív kommenteket ne lecci!!
Igazan nincs mit! :)
Remelem segitettem:)
Igen:))
De én majd szeretnek vele aludni csak felek h ő nem akar majd velem ;)
Hidd el az lesz minden vagya h veled aludjon:))
nagyon bujos kutyusok:) ;)
A másik kérdésednél is én írtam :)
Szerintem egyedfüggő, hogy melyik mennyire vágyik a gazdi mellé, de többségük nagyon ragaszkodó, nem véletlenül társasági kutyák. Az enyém az első pillanattól hihetetlenül kötődött hozzám.
Eredetileg úgy terveztem, hogy az ágyam mellett lesz a földön az ő ágya. De mivel alacsony az ágyam, így a második nap rájött, hogy fel tud ugrani mellém. Egy hétig alig aludtam, éjszaka folyamatosan pakoltam őt vissza a helyére, míg végül megelégeltem, és azt mondtam, hogy ezt a csatát megnyerted te kis bitang... :D
Egyfelől bánom egy kicsit, másfelől imádom, hogy mellettem van. Ettől függetlenül tökéletesen jól nevelt, szófogadó, sulit végeztem vele, egy rossz szavam nem lehet rá, mert egy remek családtag lett belőle, mindenki szereti, és ő is szeret mindenkit :)
A lényeget már leírták, de ha minden téren jól neveled, vagyis amit lehet azt igen, amit nem azt soha, akkor nem fog felmászni hozzád, esetleg próbálkozik.
Nálunk ez úgy működik, hogy a mi ágyunkba nem jön föl szó nélkül, ha szeretne akkor odajön és meredten néz - egyébiránt minden más esetben így csinál, ha szeretne valamit - aztán vagy azt mondom, hogy helyedre, és akkor a helyére slattyog, vagy följöhet, akkor megfordul,hogy föl tudjam venni.
Viszont magától nem ugrál az ágyra sem máshova, mert úgy van nevelve: ha játszunk és földobok valamit az ágyra, akkor szólók neki, hogy föl! no akkor fölugrik és elhozza a dolgot!:)
A miénk egyáltalán nem bújós kutya, nem is szeret ölbe lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!