Szerintetek a staffordshire bull terrier bántja a tengeri malacot?
Szia!
Szerintem azért ha a malac közelébe tud férkőzni, legyél ott vele, mert lehet, hogy játszani szeretne a malackáddal, amivel a kutyus rosszat nem akar, csak hát a tengerimalacnak baja eshet, ha mondjuk odakap a kutyus játékból:)
Köszönöm a segítséget!Kicsit megnyugtattatok: )Vigyázni fogok ,hogy ne legyen semmi probléma velük: )
Még jöhetnek válaszok!A fajtával kapcsolatos tapasztalatoknak is nagyon örülnék!
Sajnos fennáll a veszélye, hogy jót lakmározik szegényke kismalacból!
Figyelj! A gond az, hogy ha még kis korába nincs is vele baj, akkor is a vadászösztöne 9 hónapos kora körül kezd kifejlődni, és megerősödni!
A terriert eleve is patkányfogásra használták, és ez nem halt ki belőlük!
Olvasd el a fajtára jellemző infókat, és döntsd!
Vagy várd meg, míg a tengerimalackád eltávozik az örök vadászmezőkre, és akkor vegyél staffordshire bull terriert.
Bár mindjárt itt a karácsony, de a csodákba ne higyj!
vegyél csak 10000%os figyelmet kell rá fordítani. ahogy elöttem is írták nem figyelt oda 2 percre és ott volt a baj. de ha szoktatod és következetesen nevelsz akkor semmi baj nem lehet!:)
amúgy ha nem akarsz annyira erős jeleműbbet, nyugisan szét is nézhetsz a menhelyeken :D de csak ajánlom felőlem vehetsz fajtatisztát is:D csak szerintem ha komolyabban akarsz vele foglalkozni nem durr bele hanem elösször egy keveréket(ő is nagyon hasonlíthat az amstaff jellemére) képezz mert hidd el őt is nehéz, de nem annyira :D szóval felkészülés:D
sok sikert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!