Mikor tüzel? Miert nem engedi h. befedezzek?
Figyelt kérdés
Van 1keverek lany kutyam.Mar elmult 2 eves es tegnap ramaszott a karomra. Ma elvittem setaltatni es egy kutya ramaszott de o csak sikitott es meg akarta harapni. Mikor tuzel ? Meg miert nem engedi h. Befedezze egy kan kutya?2014. febr. 3. 15:52
21/22 A kérdező kommentje:
Félre értitek!!!!!:) de nagyon!!!! Én egy szoval nem mondtam h.akarom h.befedezze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ő az 1.nőstény kutyám eddig 10évig csak kanom volt és nemértettem hogy ezt miért csinálja oles?????!!!!!!!!!!!!!!úgyhogy ne mondjátok hogy tömegszaporito vagyok,egyébként ez egy válaszado oldal nem lekezelő;) kössz:*
2014. febr. 5. 18:19
22/22 anonim válasza:
Akkor hülyén tetted fel a kérdést. Azt kérdezted, hogy miért nem engedi, hogy befedezzék, nem azt, hogy mit tegyél, hogy ne fedezzék be! Ezek alapján tök új jön le, minta fedeztetni szeretnéd, nem pedig megvédeni!
Egy dolgot tehetsz: IVARTALANÍTTASD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!