Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor tüzel? Miert nem engedi...

Mikor tüzel? Miert nem engedi h. befedezzek?

Figyelt kérdés
Van 1keverek lany kutyam.Mar elmult 2 eves es tegnap ramaszott a karomra. Ma elvittem setaltatni es egy kutya ramaszott de o csak sikitott es meg akarta harapni. Mikor tuzel ? Meg miert nem engedi h. Befedezze egy kan kutya?
2014. febr. 3. 15:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm 12-es, én is így gondolom csak te leírtad előbb!

8-as voltam

2014. febr. 3. 16:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted annak a 4603 kutyának a sorsát, ami ide fel van töltve (és mennyi nincs is felrakva) ki oldja meg?

[link]

2014. febr. 3. 16:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez történik, mikor az érvek elfogynak :D gratu, csapos. páran leírtuk, hogy miért nem stimmel, amit mondasz. veszíteni tudni kell ;)
2014. febr. 3. 16:46
 14/22 sippara ***** válasza:
96%
Hagyjátok, ő kutyakiképző(!!!), gondolom, valami ebnevelde szintű netes játékban - legalábbis nagyon remélem, hogy élő kutya közelébe nem kerül ekkora idióta.
2014. febr. 3. 16:48
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
sippara! Én is remélem hogy maximum csak plüsskutyát tart otthon :)
2014. febr. 3. 16:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám karrierista, nem a gyermekáldás az életcélja.
2014. febr. 3. 16:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! Az én kutyámnak sem. Elmúlt 10 éves, egyetlen egy almot sem szült. Meghagyjuk ezt annak, aki ért hozzá, aki vérbeli tenyésztő!

Kedves kérdező! Ivartalaníttasd az állatod! Hacsak nem szaporító vagy, mert ebben az esetben inkább add be egy menhelyre!

2014. febr. 3. 18:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy Magyarországon még mindig ennyire primitív módon állnak a kutyatartáshoz...
2014. febr. 3. 19:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, időnként önkénteskedem a helyi menhelyen, tele van FAJTATISZTA! kutyákkal, van amelyikhez még a törzskönyvet is odaadják, mégsem kellenek senkinek. Szerinted a te keverék kölykeid hol kötnének ki végül? Szerető családnál? Egy-két kölyök lehet, de a többi menhelyen, utcán, sintértelepen. Nem értem miért olyan nehéz ivartalanítani a saját kutyádat, egy alom felnevelésével elárulom sokkal több lesz a kiadás, és még a szaporítók sorába is beállsz, könnyen jött pénzért életeket teszel tönkre a hüyleségeddel.
2014. febr. 3. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsót még annyival kiegészíteném, hogy egy több generációs keverékért egy árva buznyákot sem kap senkitől, így meg aztán végképp többe lesz neki egy alom felnevelése, mintha most elvinné dokihoz.
2014. febr. 4. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!