Volt egy ezelőtti kérdésem ahol game pitbullt említettetek?
Figyelt kérdés
na most ez a game pitbull ilyen néven ismert? és másik kérdésem az lenne hogy ezek mennyire bírják a pár óra mozgást minuszban ha utána a házban vannak vagy inkább egy kis házban ami nagyon jól szigetelt és fűtött? ugyanezt kérdezném a dobermannról is h pár órát bír kint lenni nem?2014. febr. 3. 13:00
1/2 anonim válasza:
Én a dobimat nem hagynám kint hidegben. Egyébként én 2 kutyás vagyok, az egyik sosem jön be, mert nem szereti (NJ), a dobi meg ahogy elkezd fázni, már ugat, hogy jönne be. Egyébként a nagy hidegben adtam rá ruhát. Csúnya a reszkető dobi...
Néhány órára nyílván bírnia kell, ugyanis máshogy nem tudod lemozgatni. Ilyenkor télen egyébként az enyém maximum 2-3 órára dugja ki az orrát, inkább alszik egész nap a kandalló előtt. Ilyenkor sétálni se nagyon akar.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! :)
2014. febr. 3. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!