Egy pitbullt lehet tömblakásban tartani?
Minden csak nevelés és mozgás kérdése és, hogy mennyit foglalkozol vele. Mennyit neveled, mennyire fárasztod le.
Egyébként, min van a hangsúly? A pitbullon vagy a tömbházon?
Amikor a közvetlen szomszédomban lévő lakást megvette egy pitbullos hát a véres verejték vert le pláne, hogy macskám is van kettő is. Nekem is megvoltak az előítéleteim pedig nagyon szeretem az állatokat a kutyákat is meg mindent. Nincs is igazán félelem érzetem nagyobb kutyáknál sem de a pit az kiverte a biztosítékot.
Pláne, amikor megtudtam, hogy mentett kutya, harcra, viadalokra idomították és használták! Kész voltam idegileg.
De nevetni fogsz most ott tartunk, hogy a nyakamba ugrik örömében ha meglát szóval pertuban vagyunk nagy a szimpátia. Szépen viselkedik kutyák, emberek társaságában. Igaz sok meló van benne. Gazdi meg kapásból szájkosárral és pórázon hozza ki csak a macskák miatt. Befelé menet is óvatosan megy elég nagy a kutya ahhoz, hogy ne tudjon kisuttyani.
Szóval ha frankón jól nevelt az a kutya és odafigyelsz a környezetedre akkor nem hiszem, hogy gond lenne.
A harci kutyák nem emberrel szemben agresszívek. A többi kutyával lehet a gond.
Én is ismerek egy párat, rögtön haverkodnak idegenekkel is.
A kutya falkaállat, a falkája mellett érzi jól magát, és nem kicsapva az udvarra.
Persze a szükséges mozgásról gondoskodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!